Ravel Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Čau lidi. Mám problém. Mám 406 1996 s imobilizerem v palubce (kododvací kalkulačka) a za jízdy mi začne blikat kontrolka jak na kalkulačce tak na palubce, jako kdyby byl motor vypnutej. Samozřejmě mi to chcípá při volnoběhu, za jízdy taky, ale hned naskočí jak se točí kola. Nevím co stím. Někdo mi radí vyměnit počítač, někdo mi tvrdí, že to dělá kostra. Jsem silně \"na prášky\". POMOC !!! Můj mail je : Radekhavel@seznam.cz [upravil dne 7/10/05 Ravel] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Dignostika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravel Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 Závady chybí ?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravel Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 Při diagnostice mi to hlásí, že závady chybí. PS. proč mám na foru starý údaje, když jsem je před měsícem měnil??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Původně zaslal: Ravel Závady chybí ?!?!? Kdyby to \"jenom\" chcípalo na volnoběh, tak bych řek \"krokáč\" Ale jak se do toho montuje immo, tak to bude chtít na diag. Ale třeba to tu už někoho potkalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravel Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 Byl jsem s tím v Peugeot servisu a dělali mi výměnu těsnění pod hlavou, výměnu rozvoďáku, uložení ventilů, termostat a vodní pumpu. Po smontování motor škytal a běžel na 3 válce. Po výměně svíček O.K. Ale potm to začlo takhle blbnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 U toho panelu s čísly se často ulamují kablíky. Nevydrží to každodenní odklápění. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts