Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek. Mam asi blbej dotaz - nejspis mi poradite zajet na diagnostiku, kde bych mel zjistit chybu.

Kdyz zapnu klicek, rozsviti se ta zluta kontrolka diagnostiky, ale po par sekundach zase zhasne a uz se nerozsviti. Dela to vetsinou pri studenem startu, pak uz treba vubec. Ale vzdycky hned po chvilce zhasne. Max. kdyz nastartuju, tak sekundu po tom zhasne. Ale kdybych jen zapnul klicek a chvili pockal, nejspis zhasne taky. Je to normalni nebo to bude nejaka zavada??

Jinak v pristrojovce nebyla na tomhle miste zarovka, takze by to svitilo uz drive.

Taky me napadlo, jestli to nemuze mit neco spolecneho s tim, jak se tu mluvilo o krokači. Jakoby tam slo pri prvnim startu malo paliva. Kdyz mi nedavno dochazel benzin (mam spatnej ten plovak, tak nevim, kolik je benzinu v nadrzi), tak blikala.

Vaham totiz, jestli to ma cenu jezdit na diagnostiku, prece jenom to neni nejlevnejsi zalezitost.

Odesláno

Teď nevím, jestli mám stresovat taky, ale mě to dělá to samý a do teď jsem myslel, že je to v pořádku :mrk

Teda aspoň co jsem si četl v různých \"chytrejch\" knížkách tak se to má prakticky rozsvítit úplně všechno a pak to postupně pozhasínat. Myslím tím hlavně takový ty Ele kontroly (diagnostika, ABS, Airbagy apod.). To rozsvícení tam je kvůli tomu, abys věděl, že to funguje :o)

Prostě pokud to po pár vteřinách zhasne a už se to nerzsvítí, tak je to OK :papa

[upravil dne 6.10.05 MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...