Petr X Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Nazdarek. Mam asi blbej dotaz - nejspis mi poradite zajet na diagnostiku, kde bych mel zjistit chybu. Kdyz zapnu klicek, rozsviti se ta zluta kontrolka diagnostiky, ale po par sekundach zase zhasne a uz se nerozsviti. Dela to vetsinou pri studenem startu, pak uz treba vubec. Ale vzdycky hned po chvilce zhasne. Max. kdyz nastartuju, tak sekundu po tom zhasne. Ale kdybych jen zapnul klicek a chvili pockal, nejspis zhasne taky. Je to normalni nebo to bude nejaka zavada?? Jinak v pristrojovce nebyla na tomhle miste zarovka, takze by to svitilo uz drive. Taky me napadlo, jestli to nemuze mit neco spolecneho s tim, jak se tu mluvilo o krokači. Jakoby tam slo pri prvnim startu malo paliva. Kdyz mi nedavno dochazel benzin (mam spatnej ten plovak, tak nevim, kolik je benzinu v nadrzi), tak blikala. Vaham totiz, jestli to ma cenu jezdit na diagnostiku, prece jenom to neni nejlevnejsi zalezitost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Teď nevím, jestli mám stresovat taky, ale mě to dělá to samý a do teď jsem myslel, že je to v pořádku Teda aspoň co jsem si četl v různých \"chytrejch\" knížkách tak se to má prakticky rozsvítit úplně všechno a pak to postupně pozhasínat. Myslím tím hlavně takový ty Ele kontroly (diagnostika, ABS, Airbagy apod.). To rozsvícení tam je kvůli tomu, abys věděl, že to funguje ) Prostě pokud to po pár vteřinách zhasne a už se to nerzsvítí, tak je to OK [upravil dne 6.10.05 MJSytic] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Me ta kontrolka diagnostiky taky pri startovani sviti a po nastartovani zhasne. Uz jsem to tu nekde na to ptal a neni zavada, ma to tak byt. [upravil dne 6.10.05 Tornado] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Jo, jo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdek Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Tak to ma byt, tak je to spravne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr X Posted October 6, 2005 Author Share Posted October 6, 2005 Tak to jste me fakt uklidnili, diky moc!!! :cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts