Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim dneska som po roku dostal pokutu za folie na zadnych sklach z dvovodu ze som od nich nemal papiere a nanovo lepit folie nechcem tak sa chcem opytat ci by mi vedel niekto k foliam vybavit tu karticku za rozumnu cenu aj z potvrdenim od nejakej firmi lebo tu u nas bez kupi folie a zaplatenia casu lepenia mi to nechce nikto dat

Odesláno

to se docela divim... to byl asi nějakou šťoural... na zadku můžeš mít prakticky cokoliv... atest sice mít musíš všude na každym okně ale že by za to pokutovali... :/

Odesláno

No mam na zadnych foliach aj ten kod a dal mi 50e pokutu ja som mu hovoril ze tam nemusim mat preukaz a ze som to bez problemou prepisal aj cez stk som presiel v pohode aj ine policajne hliadky ale hentn ze musim mat preukaz od folii

Odesláno

Tak obecně samozřejmě platí, že nesmíš namontovat nic co není homologované, takže ani fólie na zadní sklo. Byť to nekoliduje s předpisy na propustnost a pod. Nicméně takovou pakárnu dělá naštěstí jen málokdo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...