juraj4522 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Zdravim dneska som po roku dostal pokutu za folie na zadnych sklach z dvovodu ze som od nich nemal papiere a nanovo lepit folie nechcem tak sa chcem opytat ci by mi vedel niekto k foliam vybavit tu karticku za rozumnu cenu aj z potvrdenim od nejakej firmi lebo tu u nas bez kupi folie a zaplatenia casu lepenia mi to nechce nikto dat Citovat
skuci Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 to se docela divim... to byl asi nějakou šťoural... na zadku můžeš mít prakticky cokoliv... atest sice mít musíš všude na každym okně ale že by za to pokutovali... :/ Citovat
juraj4522 Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 No mam na zadnych foliach aj ten kod a dal mi 50e pokutu ja som mu hovoril ze tam nemusim mat preukaz a ze som to bez problemou prepisal aj cez stk som presiel v pohode aj ine policajne hliadky ale hentn ze musim mat preukaz od folii Citovat
brixtr Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Tak to slysim poprvy ze nekomu daly pokutu za folii vzadu:roll Citovat
koblih69 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Tak obecně samozřejmě platí, že nesmíš namontovat nic co není homologované, takže ani fólie na zadní sklo. Byť to nekoliduje s předpisy na propustnost a pod. Nicméně takovou pakárnu dělá naštěstí jen málokdo. Citovat
juraj4522 Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 Ved toto rok to nikto neriesil a teraz nejaky spekulant pozera vsetko A na kufri foliu nemam iba na zadnych vyklopnych Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.