Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mam svoji 407 z Nemecka a nejde mi zmenit jazyk ani na Anglictinu. Nevite jak na to? Popripade v cem by mohl byt problem? V nabídce Anglicky jazyk je k volbe.

Odesláno

Nejake CD od Peugeota mam u servisni knizky. Jakym zpusobem se to pak instaluje? Tam se musí podrzet na 5s tlacitko menu? Poradi někdo? CD vypada dost poskrabane. Bojim se, aby ho to vůbec spravne načetlo.

Odesláno

dej v menu zvolit ten anglický jazyk ....potom tě to vyzve k vsunutí cd a potom už by to mělo jet samo.....jen netuším co to máš za cd jestli jen s mapama či systémem

Odesláno

Ja som sa tomu osobne tiež dosť branil ale napokon som neodolal a spravil som to sam. Moje riešenie bolo že som si kupil v origo peugote cd z najnovším softwerom 6.63 /ja som mal 6.51/ pre CAN radio objednavací kod pre cd je referenčné číslo 6574V5, cena 22,69Eur s DPH ...to koli tomu že nejako som nedvoveroval softom stahovaním z netu. Inak maš tam aj reči ktore si spominal napr.ang,nem,ital a podobne. Ked mi natiahlo nový soft tak som to zmenil na češtinu a kedže som nemal žiaden problem tak som si tam hodil slovenčinu .Je to paradne funguje to bez problemov .Hlavne sa drž navodov naštartovane auto pozatvarane dvere vybrata mobilna karta over si aku mas verziu ci Can alebo Van /na toto musíš dat hlavne pozor/ a to tlačidlo menu ti napovie aku verziu mas/Can či Van/ a aj konkretne čislo na najnovšie mapy potrebuješ aspon 6.62/pri can/ vyzera to naozaj zložito ale ak si nepostrehol žiadne problemi ohladom cd mechaniky to funguje .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...