kosinajan Odesláno 29. červen 2014 Odesláno 29. červen 2014 Mám dotaz přestal mi fungovat ukazovatel paliva a stále svieti rezerva měnil som aj plavak ale stále nic. Citovat
chuck11 Odesláno 29. červen 2014 Odesláno 29. červen 2014 nemáš někde špatnou kostru když ti blbnou i světla viz.tvoje další příspěvky:myslim Citovat
kosinajan Odesláno 29. červen 2014 Autor Odesláno 29. červen 2014 To asi nieje k.ostrov kde mi svieti pravé žádné svetlo Citovat
xbata Odesláno 30. červen 2014 Odesláno 30. červen 2014 Kostrou to být může.. K ukazateli - měl jsem vyndaný plovák, a rozpojené konektory u nádrže na stejném autě a pak to taky blblo.. vždycky to ukázalo cca hladinu která tam byla a pak to pomalu klesalo až na úplnou nulu... Chce to ten plovák dobře umístit, zkontrolovat kabely a u mě asi nejvíc pomohlo natankování plné nádrže.. možná tam byla nějaká bublina nebo co.. zkrátka od té doby je vše ok.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.