pikaso Posted April 11, 2002 Share Posted April 11, 2002 Dokázal by mě někdo z fandů do tuningu poradit kontakt na solidní firmu,zabývající se úpravou motoru(převrtání,ostřejší vačka) nebo popř.vlastní zkušenosti s takovými úpavami,cenové rozmezí atd.?Snažím se o zvelebení P 306 1.8.Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 11, 2002 Share Posted April 11, 2002 V Praze má poměrně nově otevřené zastoupení Gutmann, právě jsem je kontaktoval a plánuji s nimi schůzku, tak dám ihned vědět, co tady nabízejí. Jinak jsem se chtěl zeptat, jak funguje šestikvalt ve spojení s motorem 1.8, předpokládám, že se jedná o převodovku s S16 s 167 PS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted April 11, 2002 Share Posted April 11, 2002 Ještě tomu kontaktu: zatím se mi zdá, že Martin Kamiš (z MKtuning?) a jeho mechnici tomu taky dobře rozumí (a rad i poradí) www.mk-racing.cz Je to v Praze Ne, že bych mu chtěl dělat reklamu, ale je to jen můj názor.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts