Vertex Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Mám malý problém, asi. Nespíná mi vrtule u chladiče, nevím, jestli je to čidlem, nebo tím, že se motor prostě tolik nezahřeje. Ale je mi divný, že při těch největších vedrech se v létě ani jednou nesepla. Přitom když se čidlo odpojí a kontakty se prokrmí, normálně chodí. Přijde mi to divný, ohřívá se mi od toho i kapota. Prosim o radu. Nevíte kolik čidlo stojí? [upravil dne 4/10/05 Vertex] Citovat
Ladis Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Pokud jak píšeš při propojení kontaktů vrtule fičí, elektrika je v pořádku, tak vymontovat čidlo, šupnout mamce na šporhelt do hrnce s vodou a vařit. Vedle toho dáš teploměr na zavařování a stačí poslouchat kdy bimeta sepne, nebo můžeš připojit baterku se žárovkou a rovnou uvidíš jak spíná. nový čidlo stojí tuším kolem 500, na vrakovišti polovicu. Citovat
igor.sk Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 Neviem ako u 3-oj kontaktových, ale najprv ich natvrdo spoj dokopy a keď nič sa nerozbehne, tak vada v elektrike........pokus omyl:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.