m_ledo Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 Zdravim, mam Peugeot 406 2.1TD uz asi pol roka takmer bez poruchy, ale dnes som ho pozical na hodinu bratovi a dopadlo to tak ze ked prisiel, oznamil mi ze takmer nic nefunguje a on nic nespravil.. klasika no ale k veci, nejde mi centralne zamykanie, radio, vonkajsi teplomer, tachometer, otackomer a palivomer ukazuje stale plnu nadrz. ako prve som kontroloval vsetky poistky a vypadaju byt dobre, nevie niekto poradit kde moze byt problem? vdaka.. Citovat
m_ledo Odesláno 23. červen 2014 Autor Odesláno 23. červen 2014 Ako pri nom by som sa ani tomu necudoval, ale nezdá sa mi že by bolo nejaké umyté takže asi nie :-D Citovat
mmartinkovic Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 Znie to ako keby palubovka bola, bez šťavy, Prípadne konektory pozri. A poistky musíš premerat merakom. Na pohľad to nie je 100%. Citovat
Stejsn Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 Viděl bych to na nějaký kostřící bod palubky. Citovat
m_ledo Odesláno 24. červen 2014 Autor Odesláno 24. červen 2014 A viete mi ktosi poradiť kde mám začať? Ktorý kostriaci bod by to mohol byť? Alebo to bude skôr kladný pol napájania? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.