Wext Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Zdravím Vás, chci si na svém coupé předělat anténu z klasické na tzv. žraločí ploutev, mám však jeden problém... a tím je konektor staré antény, protože se antény nové prodávají jen s konektory Raku2, nebo DIN, nebo ISO.. tak mám celkem problém s tím, že konektor u staré antény jsem snad ještě nikdy neviděl (viz. obrázek) Mohli by jste mi poradit co dělat ? Mám ustřihnout konektor v autě a místo něj dát třeba raku2 co má i nová anténa nebo potřebuji přesně tenhle konektor i na nové anténě ? Jenomže je problém v tom, že nové antény takový starý typ konektoru nemají ... No snad na něco přijdete Předem díky za nápady Citovat
Dave_k Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Buďto ustřihnout a dát normální konektor, nebo natáhnout ještě jeden kábl, kdyby jsi tam chtěl vrátit původní. Citovat
Wext Odesláno 22. červen 2014 Autor Odesláno 22. červen 2014 Asi máš pravdu, nejjednodušší to bude ustřihnout... teď si už jen vybrat konektor Jinak původní tam dávat zpátky chtít asi nebudu To už přenechám někomu dalšímu, kdo to auto bude mít po mě i když po mě už půjde leda tak do šrotu, dědek jeden... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.