Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud jde o tu rychlost, případně překročení rychlosti, tak přístroje v autě, ani ta kamera nemá cejch, tak by to šlo napadnout jako důkaz,ne? Takže jediná věc, která je daná zaznamem, kdo do koho vrazil.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Jestli tady nekdo nejakou zaznamovou kameru pouziva, nemohli byste mi poradit jak moc slozity by bylo schovat kabel nekam pod palubku a tapecirung aby neprekazel?

Nevite jestli by bylo mozny zapojit kameru nejakam jinam, nez do zasuvky na zapalovac? 

Odesláno

Nepopsal bys prosim detailneji jak to zapojit?

Nasel jsem si tenhle kabel na pripojeni kamery:

http://www.aliexpress.com/item/Micro-USB-Car-Hard-Wire-Kit-for-Mini-0803-0805-0806-Camera-Dashcam-supply-input-12V/32339549401.html

K tomu bych chtel pripojit tuto kameru.

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_113549.html

Pokud bych to zapojil na osvetleni, je tam misto abych tam ten adapter schoval? Da se to udelat nejak jednosuse bez pajeni? A nevis jestli by to melo vliv na zaruku?

Odesláno

Kabel a kamera je dobrá volba, já mám typ MINI803 a používám rozlišení 1920x1050 a je to super.

V prostoru horního osvětlení je místa dost na schování adaptéru a přebytečného kabelu. Pomocí voltmetru není problém zjistit trvalých 12V při zapnutém klíčku (napájení lampiček pro čtení).

Dráty z adaptéru jsem napájel na kovové pásky (pozink plech), jinak to asi neuděláš, studený spoj je špatná volba.

Na záruku to asi vliv nebude mít, podle mě to záleží na přístupu servisu.

Já jsem v době záruky vyhodil původní navigaci (šmejd za hodně peněz) a instaloval čínu k plné spokojenosti .... a servis neměl žádné připomínky .........

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravíčko,

hledám tady na fóru (doufám že to bylo na tomto), jak někdo namontoval nějakou černou skříňku přímo do plastového krytu u zpětného zrcátka. Nevíte kdo to byl?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...