Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Odešlo mi ložisko v zadních kotoučích, hučí. Prosím o pomoc zda jsem vybral vhodné kotouče. Mám VIN : VF33HRHRH83583439

Je to SW 2.0 HDi 100 kW z roku 2004. Vybral jsem kotouče zn. SNR č. KF 159.48U za 1555 Kč. Mohou tam být? Destičky asi budou Textar. Prosím o radu už hloubám 5 dní. Používám alu i plech disky.

Odesláno

:D:D:D:D tak proč hloubáš 5 dní s nejistým výsledkem? :myslim a nezeptáš se:myslim:D

kdyby jsi se rovnou zeptal tak to máš na 100%

to co si vybral jsou špatné kotouče:bojim

příště používej hledání a nezakládej další zbytečné vlákno o brzdách(jak ti psal Roman Bazi)

tam najdeš odpověď :papa

[upravil dne 17/6/14 20:38 od Gabriel 307]

Odesláno

Já jsem z toho mimo podle čísla neumím hledat nedostanu se do Peugeot systému a další postup je zase jen hádání jestli se trefim. Potřeboval bych kotouce lepsi protože jezdím s vozíkem a s karavanem, tak abych dobrzdil. Tak dejte tip kdo tomu rozumíte co tam ma byt namontováno.

Odesláno

Děkuji za návod a pomoc vybral jsem si dva Brembo 08951217 anebo ATE AT 409150. Desky budou Valeo. Ted už jen výběr ze dvou. Vaham, ale zítra to musím rozseknout. Ještě jednou děkuji za pomoc.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...