Aleki Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Zdravíčko, Rozhodně tu nechci spouštět \"obětní debatu\" na téma že jsem idiot a neumím hledat...ale chci se jen zeptat na jednoduchou otázku... Dá se u 407 2.0 HDi 135 -100 kw zaslepit EGR ventil? mám fap off a egr zlobí. Někde píšou že to zaslepit nejde někde jo. Vím že čistit se to u tohohle motoru nedá, jen vyměnit. Ale v servise mi navrhli že to zaslepí - tak mě zajímá jestli to vůbec jde nebo jestli si mám připravit konto na novej ventil? Citovat
ferinko2 Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Môj internet je dnes rýchly,ako.... Dovolím si link od pána majstra Citovat
OndraAsus Odesláno 14. červen 2014 Odesláno 14. červen 2014 napiš sem prosimtě jaké máš příznaky špatného egr ventitu, díky. Mám podezření u mé 407 2,0hdi, díkec. Citovat
Aleki Odesláno 16. červen 2014 Autor Odesláno 16. červen 2014 No tak ten hlavní příznak bych viděl v tom, že auto má najeto 218 000 km a nikdy nebyl měněn, za poslední rok mi přijde že na tempomat při stálé rychlosti po chvilce začne cukat - nejdřív slabě a postupně to zesiluje. Pomůže až vypnutí tempomatu a přidání či ubrání plynu. A nemusí to být jen na ten tempomat, ale tak je to nejvíce znát Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.