Stejsn Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Od včerejška co jsem přišel k autu nejde zapnout orig. rádio, je úplně mrtvé. Co je ale divnější je že neustále svítí podsvětlení toho kolečka / hlavního vypínače a to i když vyndám klíčky. Citovat
Stejsn Odesláno 12. červen 2014 Autor Odesláno 12. červen 2014 EDIT: tak jsem po patnácti minutách k autu přišel, kolečko bylo zhasnuté. Zkusil jsem rádio zapnout a normálně funguje. Co to je za mindfuck Citovat
Stejsn Odesláno 26. červen 2014 Autor Odesláno 26. červen 2014 Nevím co si o tom mám myslet, udělalo mi to zase. A k tomu se navíc připojila další přidružená věc: po vypnutí motoru a vytažení klíčku nezhasl horní displej, stále svítil a ukazoval aktuální údaje (spotřebu). Zhasnul asi až po 10 sekundách. Odpojil jsem baterku, abych to celé resetnul, ale nenapadlo by někoho co tyhle podivnosti způsobuje? Citovat
brixtr Odesláno 26. červen 2014 Odesláno 26. červen 2014 co to dělá to ti nepovím ae stím displejem mi to dělalo jednou za čas taky ae neřešil sem to protože jak píšeš po chvilce to samo zhaslo Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. červen 2014 Odesláno 26. červen 2014 asi spatna baterka... uz tu nekdo neco podobneho resil... zkus ji poradne dobit ;-) Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červen 2014 Odesláno 26. červen 2014 V každém případě bych zkontroloval zda neteče do auta, hlavně do BSI. Dále se mrkni pod koberce, zda tam není vlhko. Citovat
Stejsn Odesláno 26. červen 2014 Autor Odesláno 26. červen 2014 OK, to je dobrá rada, vlhkost zkontroluju. Kde přesně je BSI? Baterka je tam nová, ale můžu jí zkusit změřit a dobít. Citovat
Dano406 Odesláno 26. červen 2014 Odesláno 26. červen 2014 BSI najdeš v řidiče vlevo pod pojistkovou skříňkou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.