groovred Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Prosím, nevíte někdo kde se u 607 nachází snímač teploty venkovního vzduchu? Koukám do serviceboxu ale moc moudry z toho obrázku tedy nejsem, všechny čidla chápu akorát tohle jedno nevím kde by jako mělo být umístěno Citovat
Guest servisman Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 koukni k zrcátku spolujezdce je zespodu čudlík to je čidlo venkovního teploměru Citovat
groovred Odesláno 10. červen 2014 Autor Odesláno 10. červen 2014 No to mě napadlo jako první věc jenže podle serviceboxu cidlo v zrcátku je sonda vnitřni teploty, jsem z toho trocha zmatenej, jde o to že dnes bylo venku 35 stupnů a na displeji mi svítilo 23, klimatizace jela naplno ale chladíci výkon byl nedostateční, zřejmě kvůli špatným udajum z teplotního čidla Citovat
P607Olda Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Čidlo vnitřní teploty, s ventilátorkem Citovat
groovred Odesláno 10. červen 2014 Autor Odesláno 10. červen 2014 P607Olda : Takže ten servicebox je tedy špatnej? To vnitřni čidlo pod volantem vím, (v serviceboxu č.5) ale co je do prkýnka to čidlo č.3 co jsem zdílel ve screenu v prvnim přispěvku? Citovat
P607Olda Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Nevím přesně, ale asi snímá nasávaný vzduch. Citovat
groovred Odesláno 10. červen 2014 Autor Odesláno 10. červen 2014 Jj tak myslím si že by mělo byt někde poblíž klapky, na vstupu vzduchu z venku do kabiny, no nic, mam doma náhradní snímač do toho zrcátka tak ho zkusím vyměnit zda se údaj o teplotě na displeji nějak vzpamatuje. Citovat
P607Olda Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Já jsem ho vrtal, protože se tam do zrcátka zevnitř dveří dostával falešný teplý vzduch od topení a v zimě to kecalo do plusu. A od dveří jsem to utěsnil kouskem zmuchlaného igelitu. Jednoduše - ta záslepka se jenom vyndá směrem dolů, nechej tam čidlo viset volně do vzduchu a projeď (anebo zkus ve stínu). Vyměnit čidlo můžeš klidně tak, že ho ucvakneš a připájíš jiné, blízko u čidla. Citovat
groovred Odesláno 13. červen 2014 Autor Odesláno 13. červen 2014 Druhej den to již fungovalo normálne, tak jsem to neměnil, zřejmě to zblblo od horka, auto ten den stalo na sluníčku a venku bylo kolem 38 stupnů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.