Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Snimač teploty venkovního vzduchu-umístění??

Recommended Posts

Odesláno

Prosím, nevíte někdo kde se u 607 nachází snímač teploty venkovního vzduchu? Koukám do serviceboxu ale moc moudry z toho obrázku tedy nejsem, všechny čidla chápu akorát tohle jedno nevím kde by jako mělo být umístěno

post-21217-14109638103549_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

koukni k zrcátku spolujezdce je zespodu čudlík to je čidlo venkovního teploměru

Odesláno

No to mě napadlo jako první věc jenže podle serviceboxu cidlo v zrcátku je sonda vnitřni teploty, jsem z toho trocha zmatenej, jde o to že dnes bylo venku 35 stupnů a na displeji mi svítilo 23, klimatizace jela naplno ale chladíci výkon byl nedostateční, zřejmě kvůli špatným udajum z teplotního čidla :myslim

post-21217-14109638104226_thumb.jpg

Odesláno

P607Olda : Takže ten servicebox je tedy špatnej? To vnitřni čidlo pod volantem vím, (v serviceboxu č.5) ale co je do prkýnka to čidlo č.3 co jsem zdílel ve screenu v prvnim přispěvku? :myslim

Odesláno

Jj tak myslím si že by mělo byt někde poblíž klapky, na vstupu vzduchu z venku do kabiny, no nic, mam doma náhradní snímač do toho zrcátka tak ho zkusím vyměnit zda se údaj o teplotě na displeji nějak vzpamatuje.

Odesláno

Já jsem ho vrtal, protože se tam do zrcátka zevnitř dveří dostával falešný teplý vzduch od topení a v zimě to kecalo do plusu. A od dveří jsem to utěsnil kouskem zmuchlaného igelitu.

Jednoduše - ta záslepka se jenom vyndá směrem dolů, nechej tam čidlo viset volně do vzduchu a projeď (anebo zkus ve stínu).

Vyměnit čidlo můžeš klidně tak, že ho ucvakneš a připájíš jiné, blízko u čidla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...