Guest rico207 Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Zdravím priatelia. Potrebujem poradiť.Stal sa mi v týchto horúčavach problém. Ostal mi spojkový pedál vysieť. Pár krát som ho vrátil nohou ( asi tak tri krát a potom už ostal dole. Dal som auto do servicu,a tam mi povedali,že zo spojkového valca vytlačilo hadičku aj s tesnením. Založia hadičku s tesnením a je to v poriadku. ( tak mi zavolali telefonicky ) len tam bude druhý problém a ten by som rád vedieť. Citovat
Guest rico207 Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 ináč ked som sa na to pýtal tak to bola u ních, akože záhada.Peugeot má nabeháných len 64000. Niečo som tu čítal a vyšlo mi z toho, že to môže byť pridreté spoj.ložisko,na hriadeli. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 a co chceš jako? myslím dotaz--na co se ptáš?? Citovat
Danny85 Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 A nepíšeš ten dotaz náhodou do špatné části fóra? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.