Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja prave kytičky nechtěla dřív byli hezky ale byli pak už postupne sloupany když jsem auto z bazaru dukladne vyčistila :) sem spiš říkala že bych si tam dala nejaky packy nebo tak :)

Guest servisman
Odesláno

Pěkná 206 jen ať ti slouží k plné spokojenosti střešní okno snad slouží jak mám soused jej má a má je nefunkční

Odesláno

jako jestli myslíš toho 13 tak to nemužu mam zkoušky ve škole ;) a ja nejak nevím jak to tu je :D to se jako sejdete všichni nebo jak ? ale jako rada bych videla tolik pežutku pohromadě :)

Odesláno
ja prave kytičky nechtěla dřív byli hezky ale byli pak už postupne sloupany když jsem auto z bazaru dukladne vyčistila :) sem spiš říkala že bych si tam dala nejaky packy nebo tak :)

takze viem co ti kupit na narodky :D

Odesláno
jako jestli myslíš toho 13 tak to nemužu mam zkoušky ve škole ;) a ja nejak nevím jak to tu je :D to se jako sejdete všichni nebo jak ? ale jako rada bych videla tolik pežutku pohromadě :)

Všichni těžko.. je nás 45 tisíc :D Ale tak 100-150 lidí se tam objeví :) A určo by se ti to líbilo :) Pokud nemůžeš 13. tak přijeď buď večer a nebo v sobotu ráno :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...