Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem stejný problém. Mlátilo to jenom při přejezdech po hrbolech (špatná cesta/koleje).

Vyměnilo se kde co, než se přišlo na to, že je jenom potřeba pořádně dotáhnout vyměněné rameno.

Tzn. dotáhnout fest, když je auto ještě na zvedáku a pak, když už stojí na kolech.

Kdybych od začátku moji domněnku mechanikovi nepodsouval, nebyl bych tak <censored>. Místo toho byla hromada keců, aby nakonec slavnostně prohlásil Pane, stačilo to jenom dotáhnout..

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jak to dopadlo?

Nebylo by bývalo lepší, kdyby se zajelo na STK a tam pořádně prozkoušeli vůle přední nápravy?

Většinou to dělají za malý poplatek (cca 100-150) a jsou ochotní...

Odesláno

U nas na slovensku zacina byt s tymito veciami na STK problem maju kamery a uz minule mi hovoril ze len skoro rano alebo na konecnu mi skontroluju tlmice ze inak nemozu pocas dna ked su uz spustene kamery.

Odesláno

command: U Vás na STK kontrolují tlumiče?

Každopádně jejich blbost, že nechtěj mimo TK něco zkontrolovat - třeba tady na ČM dělají prohlídky na přání zákazníka a řekl bych, že je to pro ně další nemalý příjem. Sám jsem něco absolvovat, a dát stovku za kompletní kontrolu brzd, kdy se technik opravdu snaží věnovat zákazníkovi/autu, je myslím víc než dobré.

Žadný brzda+brzda a odjeďte, fakt tomu dají čas, takže za 100 Kč fakt spokojenost.

Nika 99: Zkus obvolat STK v okolí, jestli dělají prohlídku na přání/prohlídku nějaké části vozu na přání a za kolik.

Zejména nové STK tohle dělají, ty staré moc ne...

Odesláno

Marcel505: hej kontroluju maju tam tu vybracnu dosku na tlmice a otestuju ich za nejakych tusim ale 5€ a ked mas hned aj STK tak za 3€ tusim ale vramci STK to nie je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...