Nika 99 Odesláno 11. červen 2014 Autor Odesláno 11. červen 2014 jo dekuji už jsem na to přišla Citovat
niemand Odesláno 17. červen 2014 Odesláno 17. červen 2014 Měl jsem stejný problém. Mlátilo to jenom při přejezdech po hrbolech (špatná cesta/koleje). Vyměnilo se kde co, než se přišlo na to, že je jenom potřeba pořádně dotáhnout vyměněné rameno. Tzn. dotáhnout fest, když je auto ještě na zvedáku a pak, když už stojí na kolech. Kdybych od začátku moji domněnku mechanikovi nepodsouval, nebyl bych tak <censored>. Místo toho byla hromada keců, aby nakonec slavnostně prohlásil Pane, stačilo to jenom dotáhnout.. Citovat
Marcel505 Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Jak to dopadlo? Nebylo by bývalo lepší, kdyby se zajelo na STK a tam pořádně prozkoušeli vůle přední nápravy? Většinou to dělají za malý poplatek (cca 100-150) a jsou ochotní... Citovat
command Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 U nas na slovensku zacina byt s tymito veciami na STK problem maju kamery a uz minule mi hovoril ze len skoro rano alebo na konecnu mi skontroluju tlmice ze inak nemozu pocas dna ked su uz spustene kamery. Citovat
Nika 99 Odesláno 16. červenec 2014 Autor Odesláno 16. červenec 2014 u nás ochotní nejsou no a hlavně už to mlátí míň a ještě se nic neměnilo Citovat
Dave_GTI Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 u nás by to neměl být problém ani s kamerami. Říká se tomu STK na vyžádání Citovat
Marcel505 Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 command: U Vás na STK kontrolují tlumiče? Každopádně jejich blbost, že nechtěj mimo TK něco zkontrolovat - třeba tady na ČM dělají prohlídky na přání zákazníka a řekl bych, že je to pro ně další nemalý příjem. Sám jsem něco absolvovat, a dát stovku za kompletní kontrolu brzd, kdy se technik opravdu snaží věnovat zákazníkovi/autu, je myslím víc než dobré. Žadný brzda+brzda a odjeďte, fakt tomu dají čas, takže za 100 Kč fakt spokojenost. Nika 99: Zkus obvolat STK v okolí, jestli dělají prohlídku na přání/prohlídku nějaké části vozu na přání a za kolik. Zejména nové STK tohle dělají, ty staré moc ne... Citovat
Nika 99 Odesláno 17. červenec 2014 Autor Odesláno 17. červenec 2014 ja sem říkala že bych stím zajela do servisu tam mi řeknou co to je ale zatím to už není tak hrozny Citovat
command Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Marcel505: hej kontroluju maju tam tu vybracnu dosku na tlmice a otestuju ich za nejakych tusim ale 5€ a ked mas hned aj STK tak za 3€ tusim ale vramci STK to nie je. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.