Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mam problém se svým mazlíkem (P307 2.0 Hdi 66kW RHY najeto 210k)

když jedu tak se mi docela často stává že to stratí sílu cca 2 sekundy a pak v pohodě.Můj názor je že přestane tlačit turbo ale nevím to jistě.Nemá stím někdo zkušenosti ? Ještě když vytočím auto do 4k tak začnu cítit v kabině spálenej olej ale olej se mi neztrácí na měrce se mi to za 15k Km ani nehnulo.

Odesláno

nejlépe na diagnostiku.

kdy byl měněný naftový filtr?

ještě jen dotaz když ztratí výkon na 2 sek pak staci pridat plyn nebo musíš vypnout klíček a za jak dlouho se to objeví znovu?

Odesláno
nejlépe na diagnostiku.

kdy byl měněný naftový filtr?

ještě jen dotaz když ztratí výkon na 2 sek pak staci pridat plyn nebo musíš vypnout klíček a za jak dlouho se to objeví znovu?

Filtr novy taky před 2 měsícema Diagnostika právě nehlasí žádnou závadu stačí přidat plyn ale nemusi se pridavat srovná se to samo.a dělá to jak kdy nekdy to dělá behem 100km třeba 10x a nekdy to za 100km neudelá ani jednou a hodně se mi to stává na 2a 3 kvaltu

[Edited on 10/6/14 00:54 by Praxiik]

Odesláno

tak ještě napiš co všechno se dělalo před 2 měsíci:D

může to být od spojky přes vstřikovače a snímače, turbo kabely hadičky všechno

[upravil dne 10/6/14 02:02 od Chip]

Odesláno

takže Rozvody kompletní filtry kotouče váha vzduchu baterka výfuk výměna všech kapalin spojka ale tuhle zavadu že to stratí výkon mam cca 9 měsíců ale myslel jsem když udělám rozvody atd tak že to bude OK ale nejni

Odesláno

Měl jsem to samé na 1,6 hdi. Nevím jak je to u 2,0hdi, ale mně to přestalo až po výměně škrtící klapky spolu s čidlem tlaku co bylo v něm. Koupil jsem to z vrakáče, takže nevím, zda to bylo klapkou nebo tím čidlem. Ze zoufalství jsem tenkrát taky zkoušel ERG, váhu atd. Jo a diagnostika byla bez chyb.

Jo a taky jen na 2 a 3 a při malém plynu. Když jsem dal \"kotel\" tak to nikdy neudělalo.

[Edited on 10/6/14 06:13 by HonzaC2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...