comm Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 Zdarek vseci.Mam s mojim druhim autom taky mali problem a vobec netusim cim to moze byt nejde viac ako 140 a pedal je pomaly az na zemi.Vsetko som skontroloval opticky a nic som nenasiel.Dajte aspon nejake tipy coho by som sa mal chitit prveho. ESte nieco poradtemi ako sa montuje servo da peugeota 309 1.9D. Zatim dik Citovat
Swallow Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 Jestli je to TDI od VW, tak by to mohla být váha vzduchu. Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 1,9TDI - to jako od folcvágnu? Váha vzduch Servo do 309 1,9D? Už jsem to tu kdysi popisoval, zkus si to najít, ale: V první řadě záleží na tom, jestli máš starší nebo novější model - resp., jestli máš brzdovou vývěvu přímo na vačce, nebo hnanou řemenicí. Máš-li hnanou řemenicí, máš napůl vyhráno. Musíš koupit dvojitou řemenici, servopumpu s příslušným držákem, hadice, a kompletní řízení i s kloubkem. Orig. servopumpa v 205/309D má rovnou na sobě nádržku, a je jich hrozně málo. Dá se ovšem snadno nahradit servopumpu ze staršího modelu 405, ale i s držákem - pak je vývěva i servopumpa dole v držáku na té převodovce. Zkusím najít fotku, jak jsem to jednou dával do 205D. Každopádně - je třeba koupit celé řízení se servem a kloubkem řízení, příslušné hadice, servopumpu s nádržkou a příslušný držák. Nejni to p.,el Pokud máš nový model s vývěvou na vačce, musíš buď vyměnit vačku za ten řemenový typ, a dokoupit řemenovou vývěvu, a nebo zkusit, jestli se vejde servopumpa pod altík - do 205 se v žádném případě nevejde, do 309 by už mohla. To ale obnáší jinou řemenici (6-drážkovou), jiný alternátor, jiný držák servopumpy a altíku s kladkou, a příslušné hadice. Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 No než jsem to stačil nazobat, někdo mě předběhne Servopumpa s vývěvou ve 205D jsou vidět tady: http://www.agaraklan.com/Oddie/obr/filtr_kuzel.jpg Citovat
comm Odesláno 1. říjen 2005 Autor Odesláno 1. říjen 2005 oddie dik za radu.Mam stary model tak ze mam o praci menej ja to budem robit az ked sa nam trochu zase otepli to je pekne zadlho. To TDi je VW tak ted pojdem vimenit tu vahu vzduchu.. Dik vsetkym Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 No jestli chceš, tak mám na ten starý model tu servopumpu ze 405 i s držákem, tu dvojitou řemenici a hadice. A nádržku. Akorát řízení si musíš sehnat - a je stejný s 205-kou, takže jej můžeš použít i z ní. Citovat
comm Odesláno 1. říjen 2005 Autor Odesláno 1. říjen 2005 to je super ale problem je ze auto kaput a do prahy to mam 340km.aco by si zato chcel Citovat
oddie Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Stejně bys to dělal až bude teplo, a to bude až za půl roku A mezitím pojede Medvěd na Slovač, tak ti to klidně vezme s sebou... Na cenu a bližší info mi napiš mail, ju. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.