Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarek vseci.Mam s mojim druhim autom taky mali problem a vobec netusim cim to moze byt nejde viac ako 140 a pedal je pomaly az na zemi.Vsetko som skontroloval opticky a nic som nenasiel.Dajte aspon nejake tipy coho by som sa mal chitit prveho.

ESte nieco poradtemi ako sa montuje servo da peugeota 309 1.9D.

Zatim dik

Odesláno

1,9TDI - to jako od folcvágnu? Váha vzduch ;)

Servo do 309 1,9D? Už jsem to tu kdysi popisoval, zkus si to najít, ale:

V první řadě záleží na tom, jestli máš starší nebo novější model - resp., jestli máš brzdovou vývěvu přímo na vačce, nebo hnanou řemenicí. Máš-li hnanou řemenicí, máš napůl vyhráno. Musíš koupit dvojitou řemenici, servopumpu s příslušným držákem, hadice, a kompletní řízení i s kloubkem. Orig. servopumpa v 205/309D má rovnou na sobě nádržku, a je jich hrozně málo. Dá se ovšem snadno nahradit servopumpu ze staršího modelu 405, ale i s držákem - pak je vývěva i servopumpa dole v držáku na té převodovce. Zkusím najít fotku, jak jsem to jednou dával do 205D. Každopádně - je třeba koupit celé řízení se servem a kloubkem řízení, příslušné hadice, servopumpu s nádržkou a příslušný držák. Nejni to p.,el ;)

Pokud máš nový model s vývěvou na vačce, musíš buď vyměnit vačku za ten řemenový typ, a dokoupit řemenovou vývěvu, a nebo zkusit, jestli se vejde servopumpa pod altík - do 205 se v žádném případě nevejde, do 309 by už mohla. To ale obnáší jinou řemenici (6-drážkovou), jiný alternátor, jiný držák servopumpy a altíku s kladkou, a příslušné hadice.

Odesláno

oddie dik za radu.Mam stary model tak ze mam o praci menej ja to budem robit az ked sa nam trochu zase otepli to je pekne zadlho.

To TDi je VW tak ted pojdem vimenit tu vahu vzduchu..

Dik vsetkym

Odesláno

No jestli chceš, tak mám na ten starý model tu servopumpu ze 405 i s držákem, tu dvojitou řemenici a hadice. A nádržku. Akorát řízení si musíš sehnat - a je stejný s 205-kou, takže jej můžeš použít i z ní.

Odesláno

Stejně bys to dělal až bude teplo, a to bude až za půl roku ;) A mezitím pojede Medvěd na Slovač, tak ti to klidně vezme s sebou... Na cenu a bližší info mi napiš mail, ju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...