gu-staff Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 Začal jsem používat klimatizaci (koupili jsme loni na podzim a zatím nebyl důvod), a při zastaveném autě jsou cítit při puštěné klimatizaci zřetelně větší vibrace. Po vypnutí klimy zmizí. Je to normální? Ne, že by se auto úplně klepalo, ale prostě hned víte, že je klima v běhu... Citovat
HonzaZ Odesláno 9. červen 2014 Odesláno 9. červen 2014 To vypadá na nevyváženou vrtuli ventilátoru chlazení Citovat
skuci Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 taky občas toto pozoruji a k tomu ještě trošku kolísají otáčky... Citovat
Multiplex406 Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Zdravim Musím potvrdit taky vibrace, když stojím zapnutá klima a je volnoběh. Pozorováno co auto mám. Dnes jsem to z důvodu své bádavé povahy a tématu zde jsem drobet zkoumal. Můj závěr: 1. vyvážení vrtule - aktivoval jsem přes dia chod vent. na II. rychlostní stupeň s bez nastartovaného motoru. v autě jsou cítit určité vibrace, ale jiné než při běhu motoru + klima. hmatem rukou na motor ventilátoru při běhu žádné vibrace cítit nejsou tudíž jisté vibrace jsou způsobené proudem vzduchu na lopatkách což považuji za normální jev , je to jen plast. 2.chod motoru +klima - po mírném zvýšení otáček motoru ( mírném tak že se nehne ani otáčkoměr který je krokový motor cca 1x krok 50 ot/min) vibrace ustanou můj osobní závěr je že při provozu klim. při volnoběžných ot. se motor zatíží a ot. malinko klesnou tak že to nelze pozorovat na budíku ( díky jeho krokové charakteristice) a agregát se dostane do stavu pociťované vibrace. [upravil dne 11/6/14 17:41 od Multiplex406] [upravil dne 11/6/14 17:42 od Multiplex406] [upravil dne 11/6/14 17:43 od Multiplex406] Citovat
tomike Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 No neviem, ale ten isty problem u 407, 508 a 5008 co som sa tu docital. Tak skvele auta a taketo nedotiahnute zakladne veci, hmmm:myslim Citovat
gu-staff Odesláno 11. červen 2014 Autor Odesláno 11. červen 2014 Zdravim Musím potvrdit taky vibrace, když stojím zapnutá klima a je volnoběh. Pozorováno co auto mám. Dnes jsem to z důvodu své bádavé povahy a tématu zde jsem drobet zkoumal. Můj závěr: 1. vyvážení vrtule - aktivoval jsem přes dia chod vent. na II. rychlostní stupeň s bez nastartovaného motoru. v autě jsou cítit určité vibrace, ale jiné než při běhu motoru + klima. hmatem rukou na motor ventilátoru při běhu žádné vibrace cítit nejsou tudíž jisté vibrace jsou způsobené proudem vzduchu na lopatkách což považuji za normální jev , je to jen plast. 2.chod motoru +klima - po mírném zvýšení otáček motoru ( mírném tak že se nehne ani otáčkoměr který je krokový motor cca 1x krok 50 ot/min) vibrace ustanou můj osobní závěr je že při provozu klim. při volnoběžných ot. se motor zatíží a ot. malinko klesnou tak že to nelze pozorovat na budíku ( díky jeho krokové charakteristice) a agregát se dostane do stavu pociťované vibrace. Jinejma slovama se na to mám vy.... a neřešit to. Citovat
Multiplex406 Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 No vy..... se na to je jedna z variant. Nebo pokud máš auto v záruce pevný nervy a čas, tak můžeš zkusit servis co on na to ??? ale obávám se že to zkončí tím že je to vlastnost. A ještě jedna připomínka mimo co si vzpomínám na svoji bývalou 406 1.9 td tak tam když se zapla klima tak se přidali na volnoběh otáčky. Hold nová doba. Citovat
groovred Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Mě to u 607 začalo vibrovat po sundaní ventilatoru (spravoval jsem kontakt) před tím jsem o tom že běží klimatizace, krom toho že chladila nevěděl, když jsem sundaval ventilator byly tam na držacich ventilatoru gumové očka, buď jsem je tam dal blbě a teď se vibrace přenáší do karoserie nebo jsou ty tlumicí gumy K.O. Citovat
Multiplex406 Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Ještě udělám pokus vylučovací metodou - odpojim ventilátor a zkusim to. I když si myslím jak jsem to zkoušel tak běžel na I. stupeň a to není skoro slišet a vibrace jsem pociťoval při volnoběhu stejně, tak že ventilátor spíše ne , alespoň v mém případě. Citovat
Multiplex406 Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Ještě udělám pokus vylučovací metodou - odpojim ventilátor a zkusim to. Tak že u mě ověřeno po odpojení ventilátoru pořád stejné při zapnutí AC = ventilátor vyloučen. Citovat
mirohrob Odesláno 14. červen 2014 Odesláno 14. červen 2014 Mne to tiež trochu vibruje, ale začalo to až po zimnej prestávke. Citovat
tomike Odesláno 14. červen 2014 Odesláno 14. červen 2014 Ked na nieco pridete napiste co to bolo. Citovat
filipino Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Já mám ten samý problém, který jsem začal vnímat cca před půl rokem (auto mám dva roky). Jinak pozoruji na autě v podstatě to samé, o čem tady píší ostatní. S vypnutou klimou absolutně žádné vybrace, po spuštění na pomalejší otáčky jsou vybrace cítit, samozřejmě na volnoběh, od cca 50-ti % výkonu klima (asi jak se více roztočí vrtule), jsou vibrace menší. Samotná vrtule se mi zdá v pořádku, teda její chod, při pozorování roztáčení a pak točení nikde nezadrhává, točí se pravidelně, bez nějakých výkyvů. Možná teda, že je to nějaké to gumové uchycení, o kterém píše groovred a nebo, jak si myslí HonzaZ, nevyvážená vrtule. Čert ví, každopádně mě to dost štve....... Mám známého u ,,kopeckého,, je tam dokonce vedoucí, hlavní přijímací technik, tak se ho zkusím zeptat, jestli s tím nemá nějaké zkušenosti, jestli to už u nich neřešili a pokud se něco dozvím, tak to sem samozřejmě napíšu. Citovat
Multiplex406 Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Ještě udělám pokus vylučovací metodou - odpojim ventilátor a zkusim to. Tak že u mě ověřeno po odpojení ventilátoru pořád stejné při zapnutí AC = ventilátor vyloučen. Jak jsem psal u mě to ventilátor nedělá. Těžko posoudit na dálku jaké to vibrace každý má. Já si prostě myslím že je to záležitost agregátů především AC kompresoru který prostě v nízkých otáčkách vibruje je to jen točivé zařízení s plochou vačkou ( snad to nazývám správně ) které prostě vibruje a malinko snížené ot. motoru jeho zátěží se sečtou a je to cítit. Zkuste si odpojit konektor ventilátoru , položit ruku na AC kompresor a ať někdo sepne klimu , schválně jestli budete pociťovat vibrace kde jsou cítit nejvíce. ps: příklad úplně z něčeho jiného lítám modely vrtulníků kde toho taky dost rotuje tak že se vše s přesností na mg vyvažuje protože sebemenší vibrace by stroj dokonale rozebrali. A chci říc že přesto při roztáčení z nul. otáček na max. letové dochází v určité části otáče k vibracím že model by i někam odskákal pokud by v nich setrval. Citovat
filipino Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Takže jsem v pátek mluvil s tím známým z ,,kopeckého,, byť pouze po telefonu, ale ihned po vysvětlení a popsání problému mi řekl, že to asi bude kompresor, těžko něco jiného. Jak tady nade mnou píše multiplex, ventilátor to určitě není. Ale samozřejmě mi také řekl, že se to musí prohlédnout a najít přesně příčinu problému. Takže někdy v horizontu 2-3 týdnů tam zajedu a uvidíme co a jak ......... Citovat
Peugeot 508 SW Odesláno 6. říjen 2016 Odesláno 6. říjen 2016 Ahoj no ako prišli ste na problém čo to spôsobuje ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.