Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám fiat ducato 2.0i lpg stejný motor jako u peugeota 806 2.0i 8v můj problém spočívá v tom že když natáčím motor za studena tak chytí na druhé až třetí natočení s tím, že ho pak musím protočit. aby to nechcíplo. dále má nižší výkon a svíti kontrolka check non stop. při připojení na diagnostiku to piše bohatou směs (nic konkrétního ve fiatu neví co s tím). při připojení u známého na diagnostiku se to připojilo automaticky jako peugeot 405. A má to spotřebu 12-13litru benzínu i plynu.

Mám nové rozvody kvůli podezření na přeskočení o zub dále nové svíčky zapalovací kabely, zapalovací cívku, repasované vstřiky, lambda sonda před katrem změřené tlaky na válcích 11,5-12,5

chlapi pomozte jsem v koncich

[upravil dne 4/6/14 22:06 od marek12]

Odesláno

No mně nedávno vyšlo 8,5.... Ale to bylo Chomutov - ČB - Chomutov. Dotankováno u stejného stojanu do plné....

Odesláno

výfuk utěsněn a furt ten samý problém. Žere jak tank a cuka po nastartování ještě mě napadá Ř.jednotka mám tam magneti mareli IAW 48P2.40 neví někdo jak je popsaná řídící jednotka a ktere infornace na ní jdu směrodatné?

Odesláno

Vlakno je shodne s www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=137460

Zamykam.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...