levican Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 ahojte.moj peugeotik 206sw mi plava na ceste.hlavne ked radim rychlosti tak ma tak odhodi do strany.moj mechanik ,mi odporuca vymenit rameno tak neviem ci to bude tym.tak mi poradte prosim ci to moze byt tym.dakujem za vsetky rady.ahojte Citovat
P607Olda Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Silentbloky ramena - rameno sa hýbe. U 206 sa rameno mení vtedy, ak je vadný dolný čap. Či pri výmene silentblokov treba meniť rameno to neviem, ale opýtam sa (ak nezabudnem). Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 když máš svého mechanika, tak asi proto, že mu důvěřuješ, potom ale nevím, proč jsi dal tento dotaz , musí se odstranit veškeré vůle v před. nápravě... Citovat
P607Olda Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Kdyz jsou vadne silentbloky (tvuj pripad), tak se nemusi menit rameno. Ale dolní čep asi má taky vůli, takže výměna ramena bude opodstatněná. Zároveň zkontrolujte i čepy řízení a při jejich výměně i geometrii. [upravil dne 5.6.2014 14:41 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.