juraj4522 Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 zdravim chalani mam problem z mojim Peugeot 306 1.6 XS 65KW r.v.97 motor ide uplne cudne asi pred mesiacom strail vykon tak som to tu pisal a pomohlo vycistit skrtiacu klapku a auto dostalo spet svoj vykon a teraz mi zacal cudne ist motor aj otacky skacu niekedy mozno tak cca o 300otacok padnu a potom sa vratia naspet ale to som daval za vinu svieckam tie som objednal a uz aj nove rozvody cez vykend sa na to chystam isiel som teraz domou mal som zaradenu 4 a isiel som bez plynu a ked som zosliapol tak do pol tak auto nic tak som dal na podlahu a auto zase nic asi az po 4s auto zacalo ist a pridavat otacky sa ani nepohly a auto spomalovalo a potom zacalo ist normalne a ked som isiel z vedlajsej na hlavnu tak som daval prednost a som zastavil zaradil som 1 a zacal som sa rozbiehat potom ako keby chcelo auto skapat tak som stlacil spojku a plyn na podlahu a auto sa az potom rozbehlo poriadne a islo az domou a ked som zastavil a otvaral si garaz tak som mal auto nastartovane a pocul som nejaky cudny zvuk otvorik kapotu aby som zistil co ma taky blby zvuk tak prikladam video aby to bolo pocut http://youtu.be/2kYbMyWAXTQ zaujima ma o ten zvuk vydava jeden viem to je kladka na rozvodoch alebo vodne cerpadlo ale take sicanie to ide niekde od sania ako keby bolo prasknute a to klepotanie to neviem ale ide od veka ventilou a oleja mam dost a ma za sebou tak polovicku intervalu mal uz niekto podobny z problemou co mam ja ??? Citovat
juraj4522 Odesláno 3. červen 2014 Autor Odesláno 3. červen 2014 nikto nemal podobny problem ??? bol som v servise iba nastartoval mechanik a pridal a tam mi povedal ze vraj je pridrete lozisko na vacke a ze treba novu (na cenu novej vacky som sa racej nepital) ale to sa mi nezda ako by aj mohlo ked olej som menil a je ho stale dostatok mne sa to zda ako keby mal niektory ventil volu a nie pridrete klzne lozisko na vacke to by neklepalo ale vydavalo iny zvuk nie ako na konci videa ked som motoru pridal Citovat
Háček Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 no vačka přidřená být může což o to, otázka je proč to nastalo ... nevim jak 306 1,6 XS ale moje stará 405ka 1,9D už má hydra ne vahadla ... pískání: co kladka klínového řemene ? .. něco podobneho nam dělala octavie 1,9TDi (zákazník trvdil že je nová že nechal dělat komplet sadu i s řemenem ) Rezonace: nejspíš nějaký krycí plech na výfuku nebo na spodku auta, kdybych to měl před sebou tak by mě třebas něco napadlo ale z videa to je těžký mno [upravil dne 3/6/14 21:42 od Háček] [upravil dne 3/6/14 21:42 od Háček] Citovat
juraj4522 Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 ale ta rezonancia ide od veka ventilou ja mam vahadla nie hydra Problem vyrieseny a to tak ze ta plechova kritka nad vyfukovym potrubim hned od hlavy bola priskrutkovana a jeden srob odhnil a tym padom bola uvolnena a to rezonovalo pri urcitych otackach [Edited on 4/6/14 07:06 by juraj4522] [Edited on 4/6/14 13:26 by juraj4522] Citovat
Hafity Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 no vačka přidřená být může což o to, otázka je proč to nastalo ... nevim jak 306 1,6 XS ale moje stará 405ka 1,9D už má hydra ne vahadla ... Jak jsi přišel na to, že starej dobrej XUD má hydra Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.