Valis Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 Pekne me sere ze moje 307 vubec nema zadnym zbusobem podsvetlene topeni.A v noci je to pro me docela problem si tam nastavit.Kam to ma foukat kolik atd.Vetsinou si musim roznout svetlo v kabine abych to vubec zvladl.Ted premyslim co stim a jak to vyresit.Nejdriv to asi rozeberu a podivam se jestli se to neda podsvitit ze vnitr no a jestli to nepujde tak tam dam asi nejakou zarovecku nebo neon normalne zvenku aby na to porad svitil.Jen jsem se chtel zeptat jestli uz jste nekdo neco podobneho neresili??? Citovat
Valis Odesláno 30. září 2005 Autor Odesláno 30. září 2005 Tak jsem tak koukal na obrazku interieru a vsiml jsem si ze ostatni to asi podsviceny maji!!Je tady nejakej 307 ckar??Ze by mi to potvrdil nebo vyvratil.Ze bych mel jen prasklou zarovku? Citovat
Hics Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 ano... máš skutečně prasklou žárovku. Krom toho, že sem měl před časem 307 pučenou, tak logicky... najdi mi dneska 5 let strarý auto, který nemá podsvětlení ventilace? A radši ani nehledej - zbytečná práce - nenajdeš... Citovat
Lavak_Bob Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 Okrem Škody 120 som také auto ešte nevidel Citovat
noza Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 Mě bohužel taky nejde osvětlení, asi taky prasklá žárovka:-( Citovat
Valis Odesláno 1. říjen 2005 Autor Odesláno 1. říjen 2005 To auto je stary jen tri roky:grr jo asi to bude zarovkou mel jsem to tak skoro rozdelany ale uplne ne protoze by se museli asi oddelat bocni kryty palubovky a nejak jsem neprisel jak takhle jsem s tim modulem topeni jen mohl hybat skoro bych se tam mozna i dostal ale nakonec jsem si na to netrouf.Tak to asi budu muset nechat vymenit vservise co?To zas bude napisi si dve hodiny prace a vyplaznu za to 700 za blbou zarovku:o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.