Spangler Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Ahoj, čeká mě pravděpodobně výměna předních tlumičů na P206 1.4i. Koukal jsem na plyno-kapalinove tlumice Sachs, Monroe a Kayaba. Mohl by mi někdo doporučit jakou značku vybírat? Chci něco, co rozumně vydrží a bude mít tvrdší charakter než originální tlumiče (proto plyno-kapalina). Předem díky za rady! Citovat
čarokněžník Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 hele kupoval sem a menil sem za KMK-Kamoka......jako nejsou spatny, ale prijde mi to dost tvrdy takovy sportovni.....pouzivaji je kluci na Baworaky takze kvalitni sou......mam na nich najeto asi 5 tisic kilometru Citovat
godzila.01 Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 SACHS jsou dobrý, ale pokud to chceš tvrdčí tak dej ty červený ADVANTAGE.... Citovat
čarokněžník Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 hele sory ze ti tu spamuju ale takze tlumice jsou to hlavni co urcuje tvrdost podvozku? co pruziny? Citovat
Spangler Odesláno 2. červen 2014 Autor Odesláno 2. červen 2014 Samozrejme, ze pruziny na to vliv maji velky, ale v aktualni situaci potrebuju nove tlumice, ktere kdyz uz, tak tvrdsi. Pruziny zatim resit asi nebudu, byt by to dolu jit mohlo... Diky kazdopadne za tipy, mrknu po tech cervenych Saschsech, ktere jsou o par penez drazsi. Citovat
godzila.01 Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Kdyžtak ty přední SACHS mám za 1330kč / kus a zadky za 920kč / kus , snížený pružiny EIBACH 45-50 cca 3000kč za sadu Citovat
Eon Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Šel bych do Bilsteinu, mám to na více autech v rodině a spokojenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.