Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky bych chtěl mít tolik času, abych si mohl hledat druhou práci, určitě bych totiž našel lepší místa, kam ten čas investovat, třeba rodinu:D

Odesláno
Par lidi co si privydelavaji skladanim papirku znam, skladaji doma pribalove letaky k lekarskym potrebam. Dobry vecer k televizi (pro ty co na ni musi koukat) ale jinam prace na *****, prachy na ruku vychazeji (kdyz se snazi) tak 50.- na hodinu.

aspon něco :) to parkoviště jak zminoval Gabriel mám minutu z baraku.

Nevíš kde k tomu přišli?

Odesláno

Milane,co hledat stálou prácí (lepší) a ve stávajíci pak dát výpověď

ja dělám 1/2 měsíce 12h směny-nepřetržitý provoz a taky když se naskytne něco tak jdu makat(montoval jsem plastový okna,dělal střechy). . . . bohužel to už není

[upravil dne 14/7/14 14:49 od Gabriel 307]

Odesláno

gabriely ta prace co mám je vcelku dobře placená já to schanim abych co nejdřív splatil dluhy co mám víš :)

šetřit moc neumím tak bych tohle posílal rovnou na splátky a bylo by to

Odesláno

u nás se dělá jenom na HPP,asi 2x tady vypomáhala agentura když se nestíhalo(dovolené)-ale neosvdčilo se to Japoncům,

\"Japka\"(Japonci) si zaměstnance snaží udržet,ja jsem tady 10 let a za tu dobu nedostal nikdo výpověď(kdo chcel a dal výpověď tak odešel),počet zaměsstnanců se jenom zvyšuje

teď nám Japonsko schválilo mimořádné prémie :aut na výplatnici jsem měl +12.000,- :aut

vánoční prémie jsou samozřejmostí(až 120% platu)

edit:zákazníci jsou BEHR,DENSO,VALEO . . . po celém světě ne jenom v ČR a evropě

[upravil dne 14/7/14 15:54 od Gabriel 307]

Odesláno

Fuuha, tak tak si představuju přístup super zaměstnavatele. To u nás je to cca naopak, od novýho roku nám dali bonus asi mínus 10-20% z každé výplaty, vymysleli si plány prodejů, které jsou nereálné a jejichž nesplňováním nás pak obírají měsíc co měsíc a vloni odešla nebo bylo odejita většina lidí, který sem znal z poboček napříč celou republikou...

Odesláno

když vyplavilo novou fabriku v Thajsku tak se vyrábělo i pro ně. . .občas nějaký výlet(teď byla Sněžka-fuj-na hory už nejdu :D vánoční večírek s tombolou,v zimě na hory lyžovat . . . teď se něco v září taky chystá-zatím nevíme co

ale o tom to vlákno není :P

ale občas mě tady s.r. u ale za ty prachy ;)

Odesláno

J�ƒÆ’�†â€™�ƒâ€š�‚¡ se ji zept�ƒÆ’�†â€™�ƒâ€š�‚¡ m�ƒÆ’�†â€™�ƒâ€š�‚¡ kdy�ƒÆ’�¢â‚¬Â¦�ƒâ€š�‚¾ tak ti ho dam :-D

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...