Gabriel 307 Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 brixtr: hele nemělo by se to vlákno přejmenovat na třetí práce druhou už máš Citovat
koblih69 Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 Nechápu, mám tolik aktivit, že kdybych se rozpůlil tak to nestačí. Aktuálně mám v šuflíku 3 projekty, které chci rozjet a není čas... Citovat
odee Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 Taky bych chtěl mít tolik času, abych si mohl hledat druhou práci, určitě bych totiž našel lepší místa, kam ten čas investovat, třeba rodinu:D Citovat
brixtr Odesláno 14. červenec 2014 Autor Odesláno 14. červenec 2014 Par lidi co si privydelavaji skladanim papirku znam, skladaji doma pribalove letaky k lekarskym potrebam. Dobry vecer k televizi (pro ty co na ni musi koukat) ale jinam prace na *****, prachy na ruku vychazeji (kdyz se snazi) tak 50.- na hodinu. aspon něco to parkoviště jak zminoval Gabriel mám minutu z baraku. Nevíš kde k tomu přišli? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 Jinak já dělám 4 dny v týdnu 16 hodin denně (kromě zimy) a o víkendu vedlejšák,takže jsem na roztrhání Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 Milane,co hledat stálou prácí (lepší) a ve stávajíci pak dát výpověď ja dělám 1/2 měsíce 12h směny-nepřetržitý provoz a taky když se naskytne něco tak jdu makat(montoval jsem plastový okna,dělal střechy). . . . bohužel to už není [upravil dne 14/7/14 14:49 od Gabriel 307] Citovat
brixtr Odesláno 14. červenec 2014 Autor Odesláno 14. červenec 2014 gabriely ta prace co mám je vcelku dobře placená já to schanim abych co nejdřív splatil dluhy co mám víš šetřit moc neumím tak bych tohle posílal rovnou na splátky a bylo by to Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 ja jen jestlo se mám ptát na personálním a vzít ti dotazník:myslim Citovat
brixtr Odesláno 14. červenec 2014 Autor Odesláno 14. červenec 2014 jako kdyby to šlo brigadně tak klidně ale na hpp to ne Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 u nás se dělá jenom na HPP,asi 2x tady vypomáhala agentura když se nestíhalo(dovolené)-ale neosvdčilo se to Japoncům, \"Japka\"(Japonci) si zaměstnance snaží udržet,ja jsem tady 10 let a za tu dobu nedostal nikdo výpověď(kdo chcel a dal výpověď tak odešel),počet zaměsstnanců se jenom zvyšuje teď nám Japonsko schválilo mimořádné prémie na výplatnici jsem měl +12.000,- vánoční prémie jsou samozřejmostí(až 120% platu) edit:zákazníci jsou BEHR,DENSO,VALEO . . . po celém světě ne jenom v ČR a evropě [upravil dne 14/7/14 15:54 od Gabriel 307] Citovat
odee Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 Fuuha, tak tak si představuju přístup super zaměstnavatele. To u nás je to cca naopak, od novýho roku nám dali bonus asi mínus 10-20% z každé výplaty, vymysleli si plány prodejů, které jsou nereálné a jejichž nesplňováním nás pak obírají měsíc co měsíc a vloni odešla nebo bylo odejita většina lidí, který sem znal z poboček napříč celou republikou... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 když vyplavilo novou fabriku v Thajsku tak se vyrábělo i pro ně. . .občas nějaký výlet(teď byla Sněžka-fuj-na hory už nejdu vánoční večírek s tombolou,v zimě na hory lyžovat . . . teď se něco v září taky chystá-zatím nevíme co ale o tom to vlákno není ale občas mě tady s.r. u ale za ty prachy Citovat
brixtr Odesláno 14. červenec 2014 Autor Odesláno 14. červenec 2014 JĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒâ€šĂ?‚¡ se ji zeptĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒâ€šĂ?‚¡ mĂ?ƒÆ’Ă?†â€™Ă?ƒâ€šĂ?‚¡ kdyĂ?ƒÆ’Ă?¢â‚¬Â¦Ă?ƒâ€šĂ?‚¾ tak ti ho dam :-D Citovat
brixtr Odesláno 14. červenec 2014 Autor Odesláno 14. červenec 2014 Co to sakra je? Dyt sem sem nic nepsal proboha :D:D Citovat
hardhouse.trip Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Jinak pokud zaměstnavatel proplácí přesčasy nad 32 hodin, je zbytečné hledat druhou, když zůstaneš dýl s příplatkama za přesčas...stačí se s ním domluvit...pokud to jde... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.