brixtr Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 čauky lidi, Dělám na dráze a chtěl bych druhou práci kam bych mohl chodit tak 3x týdně neví někdo o něčem? už mě nebaví chodit pěšky Sem z Milovic takže Praha,Nymburk Poděbrady je mi jedno zda to bude na stavbě zda bych nosil material nebo v mekači (i když to moc nemusim ) jediny co nechci tak je tel. operator S dopravou to není složitý mám vlak za darmo [upravil dne 2/6/14 09:52 od brixtr] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Otázka za 100 bodov :D Buď sa viac rozpíš ... Alebo v takomto stave ty snád môžeme poradiť len MC donald, obdobné fastfoody alebo nejake hypermarkety Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Ke Gabrielovi do fabriky jestli hledaj castecnej uvazek Citovat
brixtr Odesláno 2. červen 2014 Autor Odesláno 2. červen 2014 vidíš a to sem sním včera mluvil a nenapadlo mě to se ho zeptat tam bych dojel i na kole Citovat
brixtr Odesláno 2. červen 2014 Autor Odesláno 2. červen 2014 Tak Gabriel bohuzel nic nějaké další nápady? Citovat
brixtr Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 Tak druhou praci mam ale neni to nic moc ale aspon neco Tak nejak koukam po netu na ruzne skladani obalek a kopletace ale nic co je osvedceny nevi nekdo o necem takovem co neni podvod? V obou pracich mam hafo casu kde bych to moh klidne prave delat... Klidne sz budu jedine rad Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Ke Gabrielovi do fabriky jestli hledaj castecnej uvazek nehledají-ale špatně by se neměl - i když občas mě tam pěkně s.r.u edit: tak jak je to s tím tvým časem . . . tady píšeš,že ho máš a v jiném vlákně,že ne tak šup a prodávej co máš-per to do nás pod tlakem [upravil dne 8/7/14 08:24 od Gabriel 307] Citovat
brixtr Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 Zkus je prekecat rad bych vankovi rekl papa Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Vaňkovi,můžeš říct stejně za ty prachy (no zatím nemáš rodinu tak ti to je jedno) jak je to teda s tvým časem Citovat
brixtr Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 Casu mam v praci habadej ale doma sem byl vcera po 3 dnech Bud sem tady nebo na parkovisti. Jako jo za ty prachy fakt nic moc ale znas to:tonouci se stebla chyta Citovat
brixtr Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 Casu mam v praci habadej ale doma sem byl vcera po 3 dnech Bud sem tady nebo na parkovisti. Jako jo za ty prachy fakt nic moc ale znas to:tonouci se stebla chyta Citovat
MilanF1 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Ty bláho, 2 práce a on se nudí Já měl problém sehnat jednu práci ... na druhou jaksi pomyšlení nemám, jelikož jsem celý den na nohou a nenudím se Citovat
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 skus sa opytat toho co rozvaza vlastnym autom pizzu ze kolko zarobi Citovat
brixtr Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 občas mi hlídá auto ty seš praskač počkej a já ti dam občas tenhle měsic tam sem 12x Citovat
brixtr Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 skus sa opytat toho co rozvaza vlastnym autom pizzu ze kolko zarobi já auto prodal a mám misto toho kolo Citovat
hardhouse.trip Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 Tak druhou praci mam ale neni to nic moc ale aspon neco Tak nejak koukam po netu na ruzne skladani obalek a kopletace ale nic co je osvedceny nevi nekdo o necem takovem co neni podvod? V obou pracich mam hafo casu kde bych to moh klidne prave delat... Klidne sz budu jedine rad Nic takovýho není seriózní...vždycky chtěj prachy dopředu, a jak je pošleš, tak konec komunikace...ještě jsem nenarazil v době když jsem to řešil na žádnou seriózní nabídku... Citovat
Sagic Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 Hele, v Praze pořád hledají nějaký taxikáře, jen aby tě nenašli někde s dírou v hlavě.. Citovat
brixtr Odesláno 10. červenec 2014 Autor Odesláno 10. červenec 2014 ten taxikář kterymu se to stalo tak byl z Milovic...znal jsem ho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.