čarokněžník Odesláno 1. červen 2014 Odesláno 1. červen 2014 cau hele nemate nekdo nakresy jak sundat to servocerpadlo z motoru? poradne na to nevidim na kterejch sroubech to drzi nebo sem slepej nemate nekde ten nakres? uz sem to tu neke zahlidnul potrebuju to servo vymenit ma uz volnej pohon asi lozisko v haji a po chvili to piska jak das, diky jooo a jeste jedna vec.....sundal sem remen od altiku serva a tak......a jel sem to project ze zvedavosti.....je to jak kdyby tam bylo najednou o 15 koni vic......tak me zajima jak dlouho to muze takle jet nez se vybije baterka? ujel sem s tim asi 20 kilaku a vsechno v pohode [Edited on 1/6/14 23:48 by čarokněžník] Citovat
čarokněžník Odesláno 2. červen 2014 Autor Odesláno 2. červen 2014 kluci poradteprosimvas nekdo staci mi ten nakres at vim jak to vipada kde sou ty srouby a jak to sundat dolu Citovat
ferinko2 Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Tebe je hej,ty si čarokněžník,ty vytušíš aký má kto motor. Ale čo my ostatní?Ako ti pomôcť,keď nevieme o akom motore sa bavíme? Citovat
ChouLu Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Sice mám 2 koule ale ani jedna není křišťálová.... Nejlépe když dáš VIN... pak nákres není problém Citovat
Chip Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Spis napis jakej mas motor ideálně dej vin Dojezd bez altiku záleží na baterce naftak ji moc nesezere ale 20 km bych si netroufnul ale někdo ujel i 100km Citovat
čarokněžník Odesláno 2. červen 2014 Autor Odesláno 2. červen 2014 sorry to sem vul :-D je to 1.4 benzin bez klima a se servem motor KFW technicaxk tu ted nemam tak vin nenapisu sory Citovat
čarokněžník Odesláno 2. červen 2014 Autor Odesláno 2. červen 2014 jeste prosimte jedna vec blbost takova co potrebuju na povoleni ty nappinaci kladky u remeni prislusenstzvi? to je hvezdicka nebo imbus? Citovat
ferinko2 Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Neporadím,nemám 206-tku.Ale na 99% imbus. Citovat
čarokněžník Odesláno 4. červen 2014 Autor Odesláno 4. červen 2014 hele kluciiii tak info.... ty srouby primo na servu jsou celkem jestli sem spravne pocital tak jich je 4 nebo pet.....jde to povolit 6kou imbusem a zbytek 13ka orech na racne na tomhle fakt nic neni krome tech dvou smejdu co sou za remenici je pristup dobrej s vybavou prace asi na pul hodinky i s odlytim kapaliny ze serva jo a na ty napinaci kladce prislusenstvi remenu je debilni hvezdicka asi taky 6ka imbus tam nepasuje ja jen abyjste vedeli Citovat
čarokněžník Odesláno 5. červen 2014 Autor Odesláno 5. červen 2014 hele tak dalsi info, ta hvezdicka neni ani TX 35 ani TX 40... Citovat
xbata Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 no tak to asi bude jiná velikost.. Já všechno co jsem povoloval na 306 dokázal obyč. sadou z Baumaxu, určitě to nějaká velikost bude.. jestli je to teda hvězdička, ale to snad zjistit dokážeš.. Už ti jede to Berlingo? Citovat
čarokněžník Odesláno 6. červen 2014 Autor Odesláno 6. červen 2014 diky za optani ale nejede a jeste nepojede-furt nekde litam neni ted nanho vubec cas ale tip cos mi dal urcite vyzkousim!!! [Edited on 6/6/14 17:23 by čarokněžník] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.