Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kmitá mi volant, v rychlostech mezi 110 a 130km/h. Není to nevyváženými koly ani geometrií. Dnes jsem na dálnici měl pocit, že se to chová divně a jakoby plave, tak jsem kouknul do nádobky serva a je tam na dně, hodně hluboko pod minimem. Upozornilo mě na to typické bučení když točím volantem u stojícího auta. Otázka: může nedostatek kapaliny nějak způsobovat i to kmitání?

Odesláno

V pondělí jde na dílnu (kvůli pár jiným věcem), nechám tu kapalinu rovnou celou vyměnit. Samozřejmě to pak zkusím, jen mě napadlo jestli se s tím někdo už nesetkal.

Odesláno

a neteceti nekde servo ? me odeslo lozisto v servocerpadle olej mi trosku tekl a auto plavalo a obcas se mi nedotocili kola tam kam jsem chtel. hodne blbej pocit i na rovince ... jen nevim zda se to zhorsovalo s ubytkem oleje nebo ne. jezdil jsem stim jen 2dny a menil cerpadlo a dolil olej pak uz pohoda ;-)

Odesláno

Mám stejný problém, ve 110 km/h to začíná vibrovat s volantem. Kola jsem už 2x nechával převážit. Auto nikam netáhne. Žádné vůle v zavěšení jsem nenašel. Jde poznat špatná poloosa jinek než sundáním z vozu?

Odesláno

Taky mi to vibruje i když sundám nohu z plynu, auto jde zítra na zvedák. Mohl by to být homokineťák, to je dobrý nápad.

Odesláno

Budu informovat. Auto je na dílně.

Jen upřesním - volant mi nekmitá (ze strany na stranu), ale skutečně vibruje. Vlákno jsem dost nepřesně pojmenoval. :mad:

A ještě jeden poznatek. Na zahraničních fórech jsem taky nic nenašel, krom jednoho zajímavého postřehu: někdo tam řešil, že mu auto vibruje a že to je cítit hlavně skrz volant. Že strávil věčnost hledáním problému a nakonec přišel na to, že není pořádně dotažený motor k převodovce. Takže to možná taky stojí za zkouknutí.

[Edited on 3/6/14 20:56 by Stejsn]

Odesláno

Tam mi volal kluk ze servisu, že jedno kolo je tak mizerný, že ať dá 60g závaží kam chce, tak to nejde pořádně vyvážit. Takže možná je prostě problém v minulém pneuservisu....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...