Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Windows Phone ve spojení s Lumií je dobrá volba. Vcelku rychlý systém bez extrémních chyb, trochu méně aplikací než na Androidy, ale co, jestli ho chceš, šel bych do něj ;)

Odesláno

Já mám 920 a mladá 820, kámoš má 625 a všechny telefony super .... ;) Akorát teda my měli přístup k tý ještě neoficiální verzi W8.1 a to bylo docela dílo než vydali opravnej balík, tetko to už i tak šlape suprově, než vyjde W8.1 oficiálně, tak to určitě ještě doladí, ale i se základním W8 to je super telefon, neměl jsem nikdy lepší ... :)

Odesláno

Já už mám pátou Lumii a vždy spokojenost. Mezitím občas odskok k Androidu, vždy k vlajkovým modelům, ale vždy jsem se rychle vrátil k WP. Aktuálně L1020 s WP 8.1 PD. A další tři Lumie v rodině a taky spokojenost.

Odesláno

koukal jsem po jiných ještě a v ostatních chybí blesk a jen v tomdle je a tak bych asi tento a tak děkuji za info asi ho objednám,je trochu dražší,chtěl jsem původně do třech tisíc,no ten blesk mě zdržel:)

Odesláno

tak už mám mobil doma,první dojmy,jo jsem spokojen,má všechno co jsem chtěl a pracuje se na něm dobře,jen si to musím ještě trochu vychytat,mám ho teprve jeden den,ještě jsem dneska dokoupil pouzdro aby byl kompletní

už jsem si do něho vložil mimo jiné i peugeot-club :) abych toho neměl málo,tak ještě us21.chatzy.com :):super

Odesláno

Tak mám takovej malej dotaz

chtěl bych si dát ke kontaktům fotky a nemůžu na to přijít jak je tam dostat,máte s tim někdo zkušenosti?

• O 4 týdny později...
Odesláno

zdař buh chlapáci,jelikož jsem asi trubka a už nevim kam a jak,tak jdu pro radu. Chci si dát svojí melodii do vyzvánění a ne a ne na to přijít jak jí tam dostat,do telefonu jí dám,ale jak jí dostat do vyzvánění:mad:

• O 4 týdny později...
Odesláno

zdravim,potřebuju trochu poradit ohledně focení

v manualu jsem nenašel nastavení fotáku,zjistil jsem,že u fotáku mám malý rozlišení 1277x717 a když si chci fotku vytisknout,tak to k fotce má hodně daleko,u mynulýho mobilu to byly fotky jako báseň ,tam bylo 2600x1900 nebo tak nějak,fotky čistounký a docela slušný na tisk,co s tim,máte nějaký zkušenosti a dá se to někde přenastavit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...