uulik Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Tady je něco pro ty co chtějí mocí nermo pořád lít něco do motorů. http://www.autoresurs.cz/ [upravil dne 29.9.05 uulik] Citovat
uulik Odesláno 29. září 2005 Autor Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: destiny ? Je to tam.Omlouvám se zapomínám.:D Citovat
Crack Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 a jako fakt to funguje?já bych to tam asi nelil:bojim Citovat
uulik Odesláno 29. září 2005 Autor Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: Crack a jako fakt to funguje?já bych to tam asi nelil:bojim Měli by sme počkat až na Horsta co on na to. :D Citovat
oddie Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 No, taky pěkná ******... Heleďte, už jsem sem asi 100x dával odkaz na seriál \"Mazivářské mýty\" na oleje.cz - to je seriál, který vychází v odborném časopise AutoExpert. No a 10. díl je právě o takových přísadách. Takže, sežeňte si ten AutoExpert, a nebo chvilku počkejte, jestli se to objeví i na tom serveru - pak budete vědět víc Citovat
DjBoom Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: oddie No, taky pěkná ******... Heleďte, už jsem sem asi 100x dával odkaz na seriál \"Mazivářské mýty\" na oleje.cz - to je seriál, který vychází v odborném časopise AutoExpert. No a 10. díl je právě o takových přísadách. Takže, sežeňte si ten AutoExpert, a nebo chvilku počkejte, jestli se to objeví i na tom serveru - pak budete vědět víc Docela sem se pobavil Je neskutečný jak někdo dokáže takhle propagovat takovou sračku. Proč to asi nevyzkoušeli na úplně nový corvetě ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.