Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chalani... mám taký problém že vatšinou mi vonkajsi teplomer ukazuje -3 -6 -7 -8 a občas ukazuje realnu teplotu...

Kde byva najcastejsie chyba ? daky studenáč ?

[upravil dne 26/5/14 19:14 od MrValicekNR]

Odesláno

nepíše, či má manuálne alebo elektrické ovládanie zrkadiel, u elektrického, resp. u elktricky vyhrievaných zrkadlách je ešte aj možnosť zaoxidovanej kostry na zrkadle, ktorá slúži na vyhrievanie zrkadla ale zároveň cez ňu prechádza aj signál od senzoru vonkajšej teploty, ušetrili jeden pin v konektore zrkadla :roll

pri manuálnom ovládaní ide tento signál priamo do dvojpinového konektora vo dverách, takže pravdepodobne tam (najčastejšie nedosadajú dostatočne alebo poškodia protikus konektory od neoriginálnych výrobcov, stačí málo aby sa piny poškodili, vlastná skúsenosť, alebo proste zafunguje zub času a zaoxidované kontakty)

[upravil dne 25/5/14 21:35 od 307rg]

Odesláno

Pomohol by mi nejake fotky ako rozobrat zrkadko a dostat sa snimacu a kde sa nachadzaju konektory.

Moze ovlivnovat tento teplomer automaticku klimatizaciu ? Bo mi zacal fukat tebli zduch :/ myslim tak ze pc si mysli ze vonku mrzne a nechladi vzduch iba ho pusta dnu? Blbost ?? Ci asi dosla napln :D bo vcera ked teplomer ukazoval spravne 26 tak klima chladila perfekne a dnes ked ukazuje -8 tak nejde :/

Odesláno

Áno ,jasné,že vonkajší teplomer vstupuje do ovládania automatickej klímy.

P.S.......a vôbec nevieme o akom aute sa bavíme,tak ...babo raď....

[upravil dne 26/5/14 09:22 od ferinko2]

Odesláno

Zdravím takže dnes ranno som bol na doplnenie klimy bolo tam 480g a doplnili mi 590g... dnes ale akurát mi vonkajsi teplomer funguje ukazuje 21° a klima ide... uvidím ked deplomer zase nepojde ci pojde aj klima :/

Odesláno

Dufam,ze nekdo poradi teda ohladom toho teplomera. Ja som asi pred 2 rokmi menil cely pravy spatak,kde je to cidlo na vonkajsiu teplotu, lebo mi ho na parkovisku utrhli :grr V servise vymenene a odvtedy mi ukazuje asi o 5 st. viac,ako je...Uz som si zvykol,takze to neriesim,ale potesilo by,keby som vedel presne,kolko vonku je:D

Takze skusit konektory,alebo co? Ma elektr. naklapanie zrkadla,aj vyhrievanie, manualne iba sklopenie celych spatakov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...