Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáš nápln musí byt ledová ta trubka ,máš ji určitě naplněnou nemáš někde netěsnost že by ti to uniklo?

tak jsem dneška sahnul na trubku co jsi říkal jedna je ledová a ta druhá horká vloni mi doplňovali klimu a těsnost byl v poradku
Odesláno (upraveno)

spíš jak trubky v mrazáku neměl bys tam dlouho udržet ruku,u tatikova vw cc měl tu trubku ledovou za 2 minuty a ja po 10 minutach v 407mě jen chladnější :) budu plnit klimu po výplatě tak snad to budu mit ok

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno (upraveno)

tak klimu máš plnou,kompresor ti funguje tak bud to máš někde ucpané nebo nevím,ty klapky ti fungujou co praskají ?

právě že všechno funguje jsem s kontroloval na diagnostice ono mi to chladí ale ne tak jak předtím tak já už nevím ze kde mám hledat chybu. Upraveno uživatelem fenyo
Odesláno

Slabá klima vyřešena nedalo mi a rozebral přihrádku u spolujezdce a slyšel jsem že se mi rozjel další vetrak a teď hladí jako blázen supr jsem řád že už to mám zasebou

Odesláno (upraveno)

Tak já už taky chladím klima doplněna bylo tam jen 200g a chybělo 450g cca proto  u spolujezdce nechladila.Platil jsem 490kč+50kč uv barva je to přes slevomat jinak bych platil 1250kč :) . https://www.slevomat.cz/sleva/925959-kontrola-cisteni-a-doplneni-klimatizace?utm_source=default&utm_medium=ag&utm_campaign=Skrz-cz&utm_term=24066291645446336 supr cena i přistup.

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...