Hafity Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 Hej hola! Nezapadá mi západka, takže se mi ručka nezaaretuje. Zatím jsem jen narychlo sundal ten světlej kryt na dva Torxy. Už se to někomu stalo? Už to někdo řešil? Šacuju nějakou prasklou pružinku po odjišťovacím tlačítkem, ale jak se k ní dostat? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 nevím jak na 806, ale většinou se páka musí sundat a pak je to kravina--pružinka, nebo jde západka mimo ozub (to by se tlačítko na ručce vracelo) Citovat
Hafity Odesláno 23. květen 2014 Autor Odesláno 23. květen 2014 Západka mimo nejde, jen jaksi nedosedne do zubů. Tlačítko přitom pruží. Možná upadl začátek závitu pružiny. Ač jsem auta opravoval poměrně dlouho, tak jsem tohle řešil snad jenom na Alfasudu.... Citovat
Hafity Odesláno 25. květen 2014 Autor Odesláno 25. květen 2014 Včera jsem byl celý den v Litoměřicích (ale bez nářadí) a měl jsem fůru času, tak jsem to trochu zkoumal. Budu muset stáhnout vlastní madlo z páky, ale zatím se mi to nepodařilo. Nemáte na to nějakej fígl? Citovat
WSA Odesláno 21. říjen 2014 Odesláno 21. říjen 2014 Zdravím, vím, že již je to nějaký pátek, ale mám stejný problém, tak se chci zeptat, jestli jste problém nějak vyřešil. Já nějak nemohu přijít na to co kde chybí. Někde asi pružina ale kam jí dát a jakou mě nenapadá. Hlavně nechápu, jak se něco takového může stát... Mě se povedlo stáhnout madlo z páky pomocí velkého šroubováku a kladiva. Vlastní páka má na konci rozšíření a přes to je pouze guma přetažena. Bylo to sice celkem brutální a madlo jsem stáhl. Nutno předtím zabrat za knoflík ve předu a "vytrhnout ho". Citovat
Hafity Odesláno 29. říjen 2014 Autor Odesláno 29. říjen 2014 Ještě jsem se k tomu nedokopal, takže mám "obouruční" ruční brzdu.... Sundal jsem ten spodní kryt a jednou rukou tahám a druhou zacvaknu západku.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.