Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hej hola! Nezapadá mi západka, takže se mi ručka nezaaretuje. Zatím jsem jen narychlo sundal ten světlej kryt na dva Torxy. Už se to někomu stalo? Už to někdo řešil? Šacuju nějakou prasklou pružinku po odjišťovacím tlačítkem, ale jak se k ní dostat?

Odesláno

Západka mimo nejde, jen jaksi nedosedne do zubů. Tlačítko přitom pruží. Možná upadl začátek závitu pružiny. Ač jsem auta opravoval poměrně dlouho, tak jsem tohle řešil snad jenom na Alfasudu....

Odesláno

Včera jsem byl celý den v Litoměřicích (ale bez nářadí) a měl jsem fůru času, tak jsem to trochu zkoumal. Budu muset stáhnout vlastní madlo z páky, ale zatím se mi to nepodařilo. Nemáte na to nějakej fígl?

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím, 

vím, že již je to nějaký pátek, ale mám stejný problém, tak se chci zeptat, jestli jste problém nějak vyřešil. Já nějak nemohu přijít na to co kde chybí. Někde asi pružina ale kam jí dát a jakou mě nenapadá. Hlavně nechápu, jak se něco takového může stát...

Mě se povedlo stáhnout madlo z páky pomocí velkého šroubováku a kladiva. Vlastní páka má na konci rozšíření a přes to je pouze guma přetažena. Bylo to sice celkem brutální a madlo jsem stáhl. Nutno předtím zabrat za knoflík ve předu a "vytrhnout ho".

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ještě jsem se k tomu nedokopal, takže mám "obouruční" ruční brzdu.... Sundal jsem ten spodní kryt a jednou rukou tahám a druhou zacvaknu západku....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...