olgojc Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Ahoj, mám prosbu. Poradíte mi někdo, jak vyměnit vzpěry víka kufru u sedanu? Nemůžu přijít na to, jak odmontovat čalounění kufru v prostoru zadních sedaček. Nechci na to jít násilím, abych nenadělal víc škody než užitku. Citovat
matejgigi Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Neporadím, ale tiež by ma to zaujímalo ... a tak isto aké vzpery tam idú a či sa ich oplatí vymeniť? Či potom kufor pri otváraní vybehne hore sám a či pri zatváraní nebuchne? Pretože pri zatváraní musím dávať sakra pozor, z akej výšky ho púšťam, maximálne asi 10 cm, pretože potom to búcha už poriadne, až auto trochu akoby kľaklo a zároveň nechcem zničiť zámok Citovat
matejgigi Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Nikto nič? Kúpim a dám vedieť... Je to otázka cca 25,- € Citovat
olgojc Odesláno 7. červen 2014 Autor Odesláno 7. červen 2014 Úplně jsem zapomněl sem dát odpověď. Nakonec jsem to nechal vyměnit v servisu. Teď to jde otvírat a zavírat pěkně ztuha :-) Navíc to vyřešilo klepání ze zadní části auta, o kterém jsme si mysleli, že je od nápravy. Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Nie je to zlozite. ak je to ako na mojom, tak, dolu gumu tesnenia, vybrat sroby upevnenia, a stiahnut dolu a je to. tlmice su na gulickach, tam je len kovova spona, ktora sa srobovakom vycvakne von. zlozit je postup opacny. Citovat
matejgigi Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 Vymenené za 10 minut pomocou jedného skrutkovača. Stačí trochu uhnúť bočnú stranu tapacíra kufra a vymeniť. Môžem potvrdiť, že teraz ide veko kufra z každej polohy samo hore. Po výmene je celkom problém zavrieť kufor, pretože sa stále dvíha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.