Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám prosbu. Poradíte mi někdo, jak vyměnit vzpěry víka kufru u sedanu? Nemůžu přijít na to, jak odmontovat čalounění kufru v prostoru zadních sedaček. Nechci na to jít násilím, abych nenadělal víc škody než užitku.

Odesláno

Neporadím, ale tiež by ma to zaujímalo :mrk ... a tak isto aké vzpery tam idú a či sa ich oplatí vymeniť? Či potom kufor pri otváraní vybehne hore sám a či pri zatváraní nebuchne? Pretože pri zatváraní musím dávať sakra pozor, z akej výšky ho púšťam, maximálne asi 10 cm, pretože potom to búcha už poriadne, až auto trochu akoby kľaklo a zároveň nechcem zničiť zámok :roker

• O 3 týdny později...
Odesláno

Úplně jsem zapomněl sem dát odpověď. Nakonec jsem to nechal vyměnit v servisu. Teď to jde otvírat a zavírat pěkně ztuha :-) Navíc to vyřešilo klepání ze zadní části auta, o kterém jsme si mysleli, že je od nápravy.

Odesláno

Nie je to zlozite.

ak je to ako na mojom, tak, dolu gumu tesnenia, vybrat sroby upevnenia, a stiahnut dolu a je to.

tlmice su na gulickach, tam je len kovova spona, ktora sa srobovakom vycvakne von.

zlozit je postup opacny.

Odesláno

Vymenené za 10 minut pomocou jedného skrutkovača. Stačí trochu uhnúť bočnú stranu tapacíra kufra a vymeniť. Môžem potvrdiť, že teraz ide veko kufra z každej polohy samo hore. Po výmene je celkom problém zavrieť kufor, pretože sa stále dvíha :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...