Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Hm.

Tuhle basnicku ti proste neuverim.:D:D

To jsi kupoval auto od Horste Fuchse ne.:D

Takhle to delam ja protoze vstriky na me auto repasovat nejdou a nepujdou a jeden vychazi cca 13 tis. krat 6....:myslim

Ja sa tu nepotrebujem vytahovat ani machrovat. Take su fakty. Aby som to upresnil ide o 2,5 dci. Na spominanom RHZ mam na povodnych vstrekoch okolo 400. A len pre zaujimavost na tranzite 2,5 Di som najazdil 960 tis a menil som vstreky raz! Na Jumper 2,5 td ktory som kupil z ktovie kolko km som dal dalsich 350 tis. Aditivum nedavam ani v lete ani v zime. Tymto som chcel len vyjadrit osobny nazor podporeny vlastnou skusenostou ze repas kazdych 20 tis km sa mi zda zbytocny. Tak ako napr. menit olej kazeych 5 tis. Na tieto veci mam vlastny nazor a teoriu ale kazdy robi veci podla vlastneho presvedcenia. Nic osobne v tom nieje.:super

Odesláno

No dokonce 2,5 dci.

Jeste lepsi.

Jak jsem psal.

Jsme ve vlakne 1,6 hdi.

A 1,6 hdi neexistuje aby udelala pul milionu se vstrikama bez cisteni repasu vymeny.

Ale to uz je fuk.

Odesláno

Vím je to téma o 1.6HDI ale nedá mi to.

Na CDI motorech co jsem měl možnost jezdit přes 4roky v dodávkách a pak Vito,Viano atd tak byli 2rekordmani (313CDI) co měli i pres 850tis km.. a vstřiky původní... pokud není majitel auta prase tak se to dá.. ale je možný,že ty ,,novodobý\" pokrokový naftový motory už tolik nedají ani kdyby se snažily.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...