uulik Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Mám odpojený předehřev nafty na P.405ce ropák,chtěl bych ho na zimu opravit nebo vyměnit,způsoboval zavzdušnění. Nevím ale co z toho vyteče když ho odmontuju (olej,voda,nic) Podělte se ze zkušeností. Dík všem. Citovat
oddie Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Je na vodním okruhu, takže musíš vypustit vodu. A dej pak pod něj nové těsnění. Citovat
uulik Odesláno 29. září 2005 Autor Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: oddie Je na vodním okruhu, takže musíš vypustit vodu. A dej pak pod něj nové těsnění. oddie,dík.Ještě se zeptám má to cenu opravovat? Jde to vůbec? Sou tam různé materíaly které sou prej zoxidovaný,lepit to nebudu a nechci.Dík za pomoc. Citovat
oddie Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Tělo je odlitek z hliníku, a má zalisovaný nátrubky pro hadice. Přisávat to může snad jenom tudy. Já to nikdy neopravoval, tak nevím. Nejjednodušší řešení je nechat to nezapojený, a dát do filtru elektricky vyhřívanou vložku, nebo prostě celý el. vyhřívaný fitr - Peugeot to sice nedělal, ale na některých starších baworech nebo Audi to tuším bylo, tak se to dá vzít z toho. Citovat
uulik Odesláno 29. září 2005 Autor Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: oddie Tělo je odlitek z hliníku, a má zalisovaný nátrubky pro hadice. Přisávat to může snad jenom tudy. Já to nikdy neopravoval, tak nevím. Nejjednodušší řešení je nechat to nezapojený, a dát do filtru elektricky vyhřívanou vložku, nebo prostě celý el. vyhřívaný fitr - Peugeot to sice nedělal, ale na některých starších baworech nebo Audi to tuším bylo, tak se to dá vzít z toho. Pochopil sem,dík. Citovat
vendym Odesláno 29. říjen 2005 Odesláno 29. říjen 2005 Lidičky může mi někdo poradit, kde je ten předehřev umístěny na 406 HDI ? a co vlastně předehřívá - vodu nebo palivo? jeho případná aktivita je nějak závislá na okolní teplotě? Na testu ECU mi naskakuje závada koncového stupně předehřevu a nejde vymazat. Dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.