Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Printe - tohle ale mechanici budou říkat o každém novějším autě. Je jedno, jestli to je 407a nebo třeba Passat - platí totiž, že čím novější model, tím víc různých elektronických zbytečností, které se můžou po*rat (zlatá doba nesmrtelných 205/405). Jsem tu obecně znám jako velký odpůrce 407y, ale je to hlavně dík jejímu designu, který mě prostě neoslovil. Věřím ale, že tu může být poměrně dost lidí, kteří jsou se 407ou spokojení - jsou to ale většinou tací, kteří se o auto starají a hlavně nekoupili 10ti letou vránu za pár šušňů od pátého majitele. Čím novější auto, tím víc se totiž dokáže vymstít majitel, který jen jezdí a nechává případné závady vyhnít. Auto po takovém v nákupu většinou není drahé, ale později se korunky točí až je z toho jednomu divno

Odesláno

Manželka na MD, nezateplená novostavba a pouze 100k na 407. Hmmm, ještě bych pošetřil. Auto by v takové situaci mělo být v pomyslném žebříčku priorit někde dole. Pokud jde o 100k celkem (tj. alespoň 20k na počáteční investice a opravy, popravdě, u 407 s HDI bych pro klid duše vyhradil i 30k), tak za nějakých 70-80k sehnat slušné, mladé auto se servisní historií a výbavou prostě nejde. To by nikdo neprodával, protože by se to těžce nevyplatilo. A pokud je potřeba ihned jezdit, tak na to poslouží dost dobře i auto za 30k, na kterém se za dalších 30k všechno opraví a vymění a ještě 40k ušetříš.

Je navíc vážně potřeba si uvědomit, že je 407 auto technicky hodně vyspělé (HDI, výbava > elektrika, zadní náprava) a to jde ruku v ruce s cenami oprav, začínaje olejem, motorem konče.

[upravil dne 14/5/14 00:41 od Džůny]

Odesláno
Já vím není to moc,ale tedˇ bohužel víc dát nemůžu.Zateplujeme novostavbu,a manželka je na MD takže to mluví za vše :). Jo a ten tvůj článek už jsem četl asi 3x,a je dobře zpracovaný.

[upravil dne 13/5/14 20:20 od brslen]

V tom případě bych posečkal s koupí nového přibližovadla až budeš mít zatepleno, manželka nebude na MD atp. - prostě až na to budeš mít :roker

Nezní to jako dobrej nápad? Než koupit auto za málo a pak ani nemít na případnej servis??:myslim

[upravil dne 14/5/2014 00:17 od Neon]

[upravil dne 14/5/14 17:14 od brslen]

Odesláno
Já vím není to moc,ale tedˇ bohužel víc dát nemůžu.Zateplujeme novostavbu,a manželka je na MD takže to mluví za vše :). Jo a ten tvůj článek už jsem četl asi 3x,a je dobře zpracovaný.

[upravil dne 13/5/14 20:20 od brslen]

V tom případě bych posečkal s koupí nového přibližovadla až budeš mít zatepleno, manželka nebude na MD atp. - prostě až na to budeš mít :roker

Nezní to jako dobrej nápad? Než koupit auto za málo a pak ani nemít na případnej servis??:myslim

[upravil dne 14/5/2014 00:17 od Neon]

Možná to bude lepší,ale stejně potřebuju nějaké auto.

Odesláno
Jo, to fakt mluví za vše, že v takovéhle situaci děsně \"musíš\" obměňovat auto takovým způsobem, že nemáš dostatek peněz ani na samotnou koupi něčeho rozumného a prohrabuješ levné vraky :D

Auto neobměnˇuju,ale už 4 měsíce něco hledám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...