Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

teď jsem to hledal a bohužel nenašel... Jestli máš sedačky ve špatném stavu, tak kup raději jiné třeba 106-ky z roky 2001 a tak , měly moc krásný sedačky.. ;)

Odesláno

Tyhle potahny jsou humus. Nejen, že nesedí, ale vypadají odpudivě a stejně tak působí i na omak. Pokud máš sedačky špatné tak kup jiné. Pokud chceš mermomocí potahy hledej takové, které padnou, ale i ty je potřeba dovybavit šňůrkami které pomůžou co nejlepšímu obepnutí, případně se upraví otvory na Bagy a pod. Pak to může vypadat přijatelně. Pokud chceš potahy na které se nemusí sáhnout kup MAD - budou vypadat lépe než origo sedačky a cena není až tak mimo jak by se zdálo.

Odesláno

Mám tam ty sportovnější z xsi od Spaziho s16 jak prodával. Ty sedačky jsou černý a já mám bílého psa, takže chlupy tam jsou vidět. Tak to chci řešit potahem.

Odesláno

osobně bych potahy nekupoval... Nemám stím dobré zkušenosti... I když koupíš nějáký dražší, co mají ty šňůrky na stahování , tak stejně když se v autě vrtíš , tak to trošku shrneš..

Odesláno

Jednou až dvakrát týdně. Mám Jacka russla takže divoch, pořád skáče na zadní opěradlo a okýnko, aby viděl a to je na kšírech připoutanej. Proto nechci drahý potahy a ani obyč šunty co vypadají hrozně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...