cruxer Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 Ahoj, má někdo zkušenost s těmito potahy? http://www.autio.cz/autopotahy-kozene/c-2906/ Potahy nechci dělat, přijde mi to zbytečný. Tyto vypadají celkem slušně oproti klasikám za 300,- ale v reálu jsem je neviděl. Citovat
kovy_s Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 Nedávno jsem to na nějáký inzerovaný 106 viděl... A vůbec se mi to nelíbilo Citovat
cruxer Odesláno 11. květen 2014 Autor Odesláno 11. květen 2014 Fakt jo, nikde nemůžu najít reál foto Citovat
kovy_s Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 teď jsem to hledal a bohužel nenašel... Jestli máš sedačky ve špatném stavu, tak kup raději jiné třeba 106-ky z roky 2001 a tak , měly moc krásný sedačky.. Citovat
koblih69 Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 Tyhle potahny jsou humus. Nejen, že nesedí, ale vypadají odpudivě a stejně tak působí i na omak. Pokud máš sedačky špatné tak kup jiné. Pokud chceš mermomocí potahy hledej takové, které padnou, ale i ty je potřeba dovybavit šňůrkami které pomůžou co nejlepšímu obepnutí, případně se upraví otvory na Bagy a pod. Pak to může vypadat přijatelně. Pokud chceš potahy na které se nemusí sáhnout kup MAD - budou vypadat lépe než origo sedačky a cena není až tak mimo jak by se zdálo. Citovat
cruxer Odesláno 11. květen 2014 Autor Odesláno 11. květen 2014 Mám tam ty sportovnější z xsi od Spaziho s16 jak prodával. Ty sedačky jsou černý a já mám bílého psa, takže chlupy tam jsou vidět. Tak to chci řešit potahem. Citovat
kovy_s Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 osobně bych potahy nekupoval... Nemám stím dobré zkušenosti... I když koupíš nějáký dražší, co mají ty šňůrky na stahování , tak stejně když se v autě vrtíš , tak to trošku shrneš.. Citovat
cruxer Odesláno 11. květen 2014 Autor Odesláno 11. květen 2014 Já vim MAD je kvalita, ale min. 3000 se mi nechce dávat už jen kvůli psovi. Jinak přímo na ten typ sedaček sem nenašel. Citovat
cruxer Odesláno 11. květen 2014 Autor Odesláno 11. květen 2014 No tak to já teda nevím jak to vyřešit:myslim Citovat
cruxer Odesláno 11. květen 2014 Autor Odesláno 11. květen 2014 Jednou až dvakrát týdně. Mám Jacka russla takže divoch, pořád skáče na zadní opěradlo a okýnko, aby viděl a to je na kšírech připoutanej. Proto nechci drahý potahy a ani obyč šunty co vypadají hrozně. Citovat
kovy_s Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 já když vezu pejsky , tak si dám na zadní sedačky normálně prostě hadr , zacvaknu to nahoře , aby to drželo a neřeším to Citovat
cruxer Odesláno 11. květen 2014 Autor Odesláno 11. květen 2014 To jo to taky dělám, tam jde o to že i ty přední jsou černý a ty chlupy tam jsou vidět. No asi se s tím budu muset smířit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.