Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

foto udělám..

Pouze nafta!!!!! olej měněn 1x za rok..... koroze zadní 5te dveře pod gumou reznou prolezu to jestli náhodou ještě někde dál, má to prasklý přední nárazník (loni v zimě na parkovišti potlačila sníh)-zavařím, a vyměním zrcátka (nyní jsou svázané drátem někdo na parkovišti ulomil už mám nové).. vjedu s tím na rampu a kouknu zespod jak to vypadá ale cca 2roky zpět se to stříkalo BODY..... Jsou k tomu letní i zimní pneu na plechách..

jinak jsou tam nove brzdy ve předu cca před 5000km čepy na předku..

otec má představu o ceně cca 30t. jinak si to prý nechá na zimu a 607 bude v zimě v garáži.. :D

Odesláno

Pokud to plní Euro 2, tak s evidenčkou (teď nevím - ale chtěli ji, když jsem řešil auto v polopřevodu právě na eko daň, tak to asi budou chtít i tak, potřebují mít kontrolu, že v autě je správný motor atd.) na Dekru a vystaví doklad a emisním plnění, pokud neuspěješ u Peugeota...

Ale tohle ať si řeší kupující ne? Ty mu jen nějak oznam, co to patrně plní, on si to vyběhá.

Představa 30 tisíc Kč je pěkná. Tak počkáme na fotky...

Prodejné je vše.

Odesláno

fotky budou o víkendu mamka mi odjela v neděli dřív než jsem stihl vyfotit..

no ale když bude eko 10t tak to za 30 neprodám takže to raději řeším zavčasu.. zkusím ještě ten peugeot......

Odesláno

Už se tu eko řešilo několikrát, tak to třeba najdeš v hledání.

Podle mě to chce Peugeot zaplatit.

Začátkem roku jsem to sháněl na jiné auto než Peugeot, a jelikož jej zastupuje Porsche Praha, bál jsem se co za to budou chtít... A nakonec zadarmo. :o

To by musela bejt 306ka fakt pěkná... Normálně jdou za 20... A už mám nabídku na jednu za 10, ale ta má alespoň jasný servis...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...