Mail36 Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Zdravim, ztratil jsem klic od auta-posledni :(Je pravda,ze mi v servise objednaji klicek podle cisla karoserie?Je sice fakt ze se jedna o 405,ale v servise v Olmiku mi rekli,ze musim vedet jakej mel ten klicek profil.Coz samozrejme nemam zdani.Neni to proti logice,ze by evidovali zarezy,no nevedeli profil?Diky za kazdou radu a poradu co ted.Auto stoji uz tyden pred barakem a ja premyslim o nejjednodusim a nejlevnejsim reseni. Citovat
Dundee Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Klíček ti podle VIN objednají (prý je to ale dost pálka), to není problém. Jako levnější (možná) řešení bych viděl sehnání alespoň dvou zámků s jedním klíčem (pokud máš centrál, jakože asi jo, tak ti stačí spínačka a dveře řidiče) z nějakýho vraku. Citovat
Mail36 Odesláno 27. září 2005 Autor Odesláno 27. září 2005 Diky,dobrej napad,te duz jen takova drobnustka,jak se do toho auta dostat:o Citovat
oddie Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 No vyháčkovat (nebo vylomit zámek, pokud to neumíš a nikoho na to nemáš). Citovat
Mail36 Odesláno 27. září 2005 Autor Odesláno 27. září 2005 Zkusim to teda vyhackovat,ale zatim jsem to nedelal uz se tesim,az na me prijede policie:mrk Citovat
Neon Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Tak jak? Povedlo? Tak trošku mimo mísu, ale k tématu: já s tim taky žádný zkušenosti neměl a povedla se mi tátova 405 vyháčkovat, když mi bylo 15!! a zabouchly se mi tam klíče a nechtěl jsem, aby zjistil, že jsem se byl projet (tak 2km kolečko:D) pravda - trvalo mi to asi 2-3 hodiny, propocený tričko, dětský nervy v kýblu, ale povedlo se - a měl jsem zpekla kliku, protože naši asi 20minut potom přijeli - jóó, to byly časy, kdy zakázaný ovoce chutnalo nejlíp... Citovat
Neon Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Já bych tady nepopisoval konkrétní postupy. Každý auto má (co se bezpečnosti) týče svoje mouchy a majitelé to občas zjistí, ale moc bych to neventiloval:bojim aby potom zloději neprocházeli fóra, kde budou topicy typu \"Zabouchnuté klíče\". I když je pravda, že málokterej by to vyháčkovával, ale taky se takoví najdou (když nejde to auto na díly). Takže je to vcelku jedno...ale stejně bych moc nekonkretizoval. Citovat
barenst Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Za nejjednodušši řešení bych viděl vytahnout zamek ze dveří a nechat podle něj udělat klíč, dělají to v každe lepši vyrobně klíču . Citovat
Neon Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Původně zaslal: barenst Za nejjednodušši řešení bych viděl vytahnout zamek ze dveří a nechat podle něj udělat klíč, dělají to v každe lepši vyrobně klíču . Když je auto zamčený? To nepůjde:bojim:roll Ale v případě, že je auto odemčený, tak taky řešení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.