sloters Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Rozbil se mi motůrek centrálu u zamykání kufru.Když jsem ho rozebral,zjistil jsem,že odešla hřídelka,co je spojená s ozubeným kolečkem. Nemáte někdo doma ten motůrek nebo jen tu hřídelku? Kolik stojí nový motůrek?Měnil jste ho někdo? Tady jsou fotky tahle hřídelka by mi možná stačila,motůrek snad bude ok Citovat
Xantik Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Taky se mi po..., dál jsem tam obyč dvoudrát JABLOTRON. Cena je 271,-Kč v EZK. Origo bude stát majlant a mě šlape půl roku bez problémů, mám už v autě dva kousky. Akorát ho budeš muset trošinku přizpůsobit. Jinak by to možná šlo slepit epoxidem, lepil jsem něco podobnýho na tiskárně na části, která bere papír (takže taky celkem namáhaná) a šlape dodnes. Citovat
Radek Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 tyto motorky se prodavaji (starsi kusy) za 500,-. Kdyz jsem to menil, tak jsem ten nefunkcni (zasekaval se jen nekdy, ale ke konci uz obden) rozebral, a zadny problem jsem uvnitr nevypozoroval. V ruce mi chodil stejne jako stoprocentne funkcni kus. Citovat
Roman Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 No myslím, že ho mám ale na chalupě (dneska jsem přijel...) a tam pojedu asi za 14dní tak se kdyžtak ozvi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.