Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, v pežotu se mi pořád vynulovává ukazatel času a teploty venku. Když to nastavím tak se za chvilku sám od sebe vynuluje :myslim nevíte někdo co s tím mám udělat aby to chodilo nonstop ? :D jo a ještě když vypnu světla nebo klíček tak to bliká pořád ale už to nesvítí je to normální ? :grr díky za odpovědi

Odesláno

Zkontroluj zapojení, jelikož jakmile je to bez štávy (vyndání baterie například), údaje se vymažou.

Hodiny fungují pořád, ale po nastartování se rozsvítí. To svícení je normální.

Odesláno

tak přeci je blbost abych vždycky když vlezu do auta nastavoval hodiny :grr mělo by se to nastavit a ukazovat furt protože do toho jde furt proud i po vytažení klíčku. Za jízdy se to vynuluje skoro vždycky ale pokaždý v jinym intervale :o nevim co s tim mám dělat :( jestli je tam někde zkrat nabo špatnej kabel nevim :myslim

Odesláno

Hodiny sa vynuluju, ked sa im prerusi napajanie, to sa vsak nestane po vypnuti klucika. Tak ako bolo uvedene vyssie, jedna z moznosti je odpojenie aku, ale to zrejme nie je tvoj pripad.

Skus vybrat hodiny (ak si to este nerobil, postup je tu na fore detailne popisany aj s fotkami) a skontrolovat, ci mas dostatocne zasunuty konektor. Niekde tu na fore je popisany aj konektor a ake napatia na ktrych pinoch maju byt. Ak to vsetko bude OK, tak potom uz len skontrolovat samotne hodiny.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...