podgy4 Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 čest klubáci, nedavno se tu řešilo cvakání motoru v tahu.mohlo by na tom mít vliv popraskaná hadice od intercooleru k sání?pořád se mi tam dělají olej.skvrny. může se díky tomu stát něco s turbem? může to mít vliv na výkon? a spotřeba? kde jí koupit? Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Na cvakání to vliv mít nebude. Stát s turbem by se nic nemělo, kromě toho že až to bouchne tak můžeš sjet do škarpy. Na výkon a spotřebu to mít vliv nebude dokud tam nebude opravdová díra. Citovat
podgy4 Odesláno 4. květen 2014 Autor Odesláno 4. květen 2014 Na cvakání to vliv mít nebude. Stát s turbem by se nic nemělo, kromě toho že až to bouchne tak můžeš sjet do škarpy. Na výkon a spotřebu to mít vliv nebude dokud tam nebude opravdová díra. proč do škarpy? Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 No tak ona rána je to pěkná. Přibližně ais jako když si pod nohy hodiš petardu Citovat
brixtr Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 už sem si to odzkoušel jaky to je když ti ta hadice rupne. Chtěl jsem utýct z auta za jízdy jak sem se lekl zkus napsat členovi Devils-night pak sem ji od něj taky měl [upravil dne 4/5/14 21:14 od brixtr] Citovat
podgy4 Odesláno 4. květen 2014 Autor Odesláno 4. květen 2014 už sem si to odzkoušel jaky to je když ti ta hadice rupne. Chtěl jsem utýct z auta za jízdy jak sem se lekl zkus napsat členovi Devils-night pak sem ji od něj taky měl [upravil dne 4/5/14 21:14 od brixtr] napíšu, díky Citovat
podgy4 Odesláno 6. květen 2014 Autor Odesláno 6. květen 2014 Tak jsem jí sehnal,dal jí tam ale sičí si to klidně dál.To bude nejspíš od turba k sání že? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.