Thoman 605 Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Chtěl bych se zepta,jesli pasují zpětné zrátka (levé i pravé) ze starého modelu na novější model po facesliftu.Jedná se o uchycení,kabeláž atd. Mám 2,7hdi 2006.To moje se vyklopí úplně až ke sloupku předního skla,nechce se zastavit v dané poloze.Neví někdo co stím může být?Zde se to dá nějak opravit. Předem díky všem za rady Citovat
P607Olda Odesláno 29. duben 2014 Odesláno 29. duben 2014 Jak je to vepředu, tak rukou to potlač dozadu, atd. Hrkej s tím párkrát, to se umoudří. Citovat
sphire Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Něco podobného jsem zažil na 406 (měl jsem zrcátka sklopná s pamětí). Dle mého názoru bych nehledal problém v zrcátkách, ale někde po cestě k nim (ř.j., kabel..). Obávám se, že kdybys koupil jiná zrcátka, problém by setrval. Citovat
Devil(cz) Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Já mám stejný problém,když jsem vyjížděl z garáže,tak jsem o něj zavadil a nejspíš strhnul doraz,protože vypadali s toho nějaké úlomky slitiny,takže nezbývá nic než výměna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.