godzila.01 Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Tak az to prijde, nezapomen si tuhle debatu precist znova a dukladne Až to přijde tak už mi to bude asi tak nějak putna co sem kde kdy kde psal ... Komu není rady tomu není pomoci .... Citovat
Vvitty Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Jen tak pro zpestreni, mluvil jsem nedavno s byvalym kolegou, taky pracoval 12-14h denne, odpocinek minimalni, zodpovednost za nekolik zamestnancu... ted je zpatky z nemocnice kam ho pres noc dostalo totalni vycerpani, firmu prodal a dost zmenil pracovni rytmus. Mladej kluk, jeste mu nebylo ani 30, nekouril, jedl celkem zdrave,..... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Je to tak, dlouhý pracovní doby a stres v práci - když jsi silnej dlouholetej kuřák - to prostě nejde... Citovat
godzila.01 Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Jen tak pro zpestreni, mluvil jsem nedavno s byvalym kolegou, taky pracoval 12-14h denne, odpocinek minimalni, zodpovednost za nekolik zamestnancu... ted je zpatky z nemocnice kam ho pres noc dostalo totalni vycerpani, firmu prodal a dost zmenil pracovni rytmus. Mladej kluk, jeste mu nebylo ani 30, nekouril, jedl celkem zdrave,..... Kdyby kouřil, chlastal a jedl nezdravě, tak vydrží dýl, protože to tělo je zvyklý jen na to nejhorší ... Citovat
oddie Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Tenhle námět se objevuje mj. už v Saturninovi, tj. někdy před 100 lety Citovat
hardhouse.trip Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 Jen tak pro zpestreni, mluvil jsem nedavno s byvalym kolegou, taky pracoval 12-14h denne, odpocinek minimalni, zodpovednost za nekolik zamestnancu... ted je zpatky z nemocnice kam ho pres noc dostalo totalni vycerpani, firmu prodal a dost zmenil pracovni rytmus. Mladej kluk, jeste mu nebylo ani 30, nekouril, jedl celkem zdrave,..... Kdyby kouřil, chlastal a jedl nezdravě, tak vydrží dýl, protože to tělo je zvyklý jen na to nejhorší ... :super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.