HonzaC2 Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Chtěl bych poprosit nějakou dobrou duši, zda by se nenašel někdo, kdo by mi mohl říct, které řádky popisují co - ty co mají v názvu EGR. Jsou tam 4 řádky. EGR je ovládaný elektronicky a tak nechápu, proč je tam tolik hodnot. Je tam jen motorek, který ovládá otevření klapky - jedna hodnota by stačila ne? Navíc jedna z nich je často označena jako invalid value. Sem tam tam v grafu skočí cca 60%. Citovat
ferinko2 Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 1.cyklický pomer - frekvencia dodávaná EGR ventilu 2.Poloha nakoľko je EGR otvorený 3.Frekvencia dodávaná klapke EGR v saní 4.Poloha klapky Egr v saní Citovat
ferinko2 Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Elektroventil podtlaku klapky v saní neotvára prívod podtlaku do ventilu! Citovat
HonzaC2 Odesláno 24. duben 2014 Autor Odesláno 24. duben 2014 To Ferinko2. Takže je špatný EGR ventil? Nebo je špatný podtlakový ventil - ale jediný který tam mám snad řídí turbo, nebo ne? Mně právě mate to, že tam je EGR ovládaná elektronicky a ne podtlakem. [Edited on 24/4/14 15:59 by HonzaC2] Citovat
HonzaZ Odesláno 24. duben 2014 Odesláno 24. duben 2014 Podtlakem jsou klapky ovládány přes elektroventily u 2.0 HDI. U 1.6 HDI jsou klapky směšovače ovládány servomotorky. Samotný EGR ventil je ovládán servomotorkem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.