zazaa Odesláno 7. březen 2003 Odesláno 7. březen 2003 oddie > no jestli ses zvedavej tak pokud se nekdy dohrabu do praheeee a stavil bych se pro ten motorek na sterace tak ti ho muzu ukazat dokonce sem mu vyrobil i krabicku akorat je tak seredna ze kdyz me vykradli auto tak ten zesik tam nechali )) jinak je to fakt blbuvzdorne a jedine co to nesnese je kdyz prehodis napajeni Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2003 Odesláno 7. březen 2003 Dík, já si nějak dovedu představit, jak to asi vypadá, přeci jen už jsem za těch skoro 20 let, co se v elektronice hrabu, leccos dohromady zplácal... Akorát jsem čím dál tím línější... což mi připomíná, že jsem asi před půl rokem Makovici slíbil, že mu nakraslím schémátko a plošňák na barevnou hudbu, co jsem si kdysi navrhl. No, jsem ostuda Ještě drobnost, kolik ten brouk zhruba stojí, jestli už jsi to někde nepsal? Citovat
zazaa Odesláno 7. březen 2003 Odesláno 7. březen 2003 no myslel sem jako ukazal jak to hraje .......... jinak na tom fakt neni nic k videni cena brouka je asi 270,- pokud se dobre pamatuju Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2003 Odesláno 7. březen 2003 Ach tak, tak to jo, to si rád poslechnu. Citovat
mArda Odesláno 16. duben 2003 Odesláno 16. duben 2003 Sakra ten odkaz nejede! Ja se chtel taky chechtat jako vy. Citovat
C.A.T. Odesláno 6. květen 2003 Odesláno 6. květen 2003 2 Swině.Hele Mildo ja vo víkendu přijedu a zkusíme zapojit do tvýho Pegiho ten zesík co Jsem měl dřív než jsem pořídil ten co mám teď.Uvidíme co ten s tím udělá... Citovat
swine007 Odesláno 6. květen 2003 Autor Odesláno 6. květen 2003 no kdyby někdo ten zesík chtěl, tak je volnej za 300,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.